Hos Bakeren og Kokken finner du over 1400 kniver i sortimentet og uansett om du er en nybegynner eller mesterkokk, er det mange produkter å bla gjennom. Vi ønsker å benytte anledningen til å fortelle deg mer om de mest populære knivtypene.
Hvilke kjøkkenkniver har vunnet best-i-test gjennom årene? Her er en sammenstilling av hvilke kniver som har – og fortsetter å vinne utmerkelser. Les videre for å finne din favoritt.
For at du eller neste eier skal kunne bruke en kniv lengst mulig, er det viktig at den blir tatt hånd om på rett måte. I denne guiden ønsker vi å dele våre beste tips om hvordan du kan vedlikeholde knivene dine for å gi dem et langt liv.
Det kan være veldig vanskelig å vurdere hvilke kjøkkenkniver som er nødvendige. Den profesjonelle kokken vil kanskje foretrekke flere ulike typer kniver til hver sin oppgave, mens amatørkokken nøyer seg med å bruke samme kniv til flere forskjellige oppgaver. Men det er 4 kniver som du bør ha på kjøkkenet om du elsker å lage mat og vil behandle råvarene på best mulig måte.
Vi brenner for våre kjøkkenkniver! På knivskolen dykker vi dypt ned i interessante spørsmål, for eksempel forskjellen på en europeisk og japansk kniv, om antall stållag har noen betydning for knivens ytelse og hva menes med damaskering. Dette og mye mer kan du få svar på ved å ta en titt på vår knivskole, heng med!