Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Ta vare på julens rester – smart oppbevaring med Fresh & Save

Etter middagene i juletiden blir det ofte små skatter til overs – rester som kan bli til nye delikatesser! Med Zwilling Fresh & Save-serien kan du
bevare matens smak og friskhet opptil fem ganger lengre. Gjør julens smaker tilgjengelige også etter høytiden ved å pakke inn skinken, kjøttbollene
eller risgrøten i porsjonsstørrelser som passer perfekt til fremtidige måltider. I tillegg reduserer du matsvinn og sparer både tid og penger.
Vakuumposene kan også brukes til å marinere råvarer eller tilberede sous vide-retter. Både beholdere og poser tåler mikrobølgeovn
og fryser, og de kan enkelt vaskes i oppvaskmaskin. Vakuumbeholderne av glass kan også brukes i ovnen, noe som gjør det enkelt å
tilberede morgendagens lunsj direkte i beholderen. Så ta vare på restene – forleng julens glede og gi maten nytt liv!

Oppskrifter

Julen nærmer seg, og kjøkkenet fylles med dufter som vekker både minner og forventning. Å lage julemat handler om mer enn bare matlaging – det er en tradisjon som
knytter oss sammen på tvers av generasjoner. Juleskinken tilberedes med omsorg, og den gyldne overflaten blir kronen på verket på bordet. Kjøttbollene rulles for hånd,
krydret med litt ekstra kjærlighet og varme. Rødkålen putrer på komfyren, med en balansert sødme og syre som gjør hver bit til en nytelse. Og når duften av kanel og
vanilje sprer seg fra risgrøten, vet vi at desserten – den klassiske riskremen – snart er klar.

Nedenfor deler vi noen herlige oppskrifter – og tips til hvordan du kan ta vare på restene!

Julesennep

Ingredienser:

  • 1 pose brune sennepsfrø (28 g)
  • ½ pose gule sennepsfrø (14 g)
  • ½ dl varmt vann
  • ½ dl honning
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ss eplecidereddik
  • 1 ts salt
  • 1 klype svart pepper

Slik gjør du:

  • Legg sennepsfrøene i en kjele og dekk med vann. Kok opp og la det dem småkoke i fem minutter.
  • Sil av vannet, og ha frøene i Enfinigy-blenderen sammen med vann, honning, olje, eddik og salt.
  • Miks til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.

Kålrotstappe

Ingredienser:

  • 800 g kålrot
  • 200 g potet
  • 100 g gulrot
  • 1 dl fløte
  • 25 g smør
  • 2 ts salt
  • ½ ts hvit pepper
  • En klype muskat

Slik gjør du:

  1. Skrell og del kålrot, poteter og gulrøtter i mindre biter.
  2. Legg alt i en kjele og dekk med vann, kok til bitene er myke.
  3. Mos rotfruktene godt og rør inn fløte, smør og krydder.
  4. Smak til med salt og pepper.

Smørstekt rosenkål

Ingredienser:

  • 500 g fersk rosenkål
  • 35 g smør
  • 1 appelsin
  • ½ dl tørkede tranebær
  • ½ dl valnøtter
  • ½ ts salt
  • 1 klype svart pepper

Slik gjør du:

  • Rens og skyll rosenkålen.
  • Smelt smør i en panne og legg i rosenkålen. Stek den til den får fin farge. Tilsett tranebær, salt og pepper.
  • Press i appelsinsaft og rør inn, la det småkoke til saften er kokt inn.
  • Strø over knuste valnøtter og server.

Rødkål med juleøl

Ingredienser:

  • ½ rødkålhode
  • 35 g smør
  • 2 dl juleøl
  • ½ dl mørk sirup
  • ½ dl eplecidereddik
  • ½ ts salt
  • 1 klype svart pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær rødkålen i tynne strimler.
  2. Smelt smør i en stekepanne med lokk. Legg i rødkålen og rør om til den blir blank.
  3. Tilsett juleøl, sirup, eddik og krydder. Rør om og la det småkoke under lokk til kålen er myk, ca. 30 minutter.
  4. Rør innimellom, og tilsett mer juleøl hvis det blir tørt.

Riskrem med marinert appelsin

Ingredienser:

Stjerneanis-marinert appelsin

  • 1–2 appelsiner
  • 3 stjerneanis

Riskrem

  • 5 dl risgrøt
  • 2½ dl kremfløte
  • 2 ss melis
  • ½ ts vaniljepulver

Slik gjør du:

Stjerneanis-marinert appelsin

  1. Skjær appelsinen i fileter og legg dem i en pose sammen med stjerneanis.
  2. Vakuumpakk og sett i kjøleskapet i minst et par timer.

Ris à la Malta

  • Pisk kremfløte, melis og vaniljepulver til krem.
  • Vend sammen risgrøt og kremen, tilsett marinerte appelsinbåter og server med en gang.

Fresh and Save – ferskere og smartere matlaging

Zwilling Fresh and Save-serien er en pioner innen matoppbevaring. Ingrediensene og rettene dine holder seg
opptil 5 ganger lenger i Fresh and Save-beholdere og -poser. På denne måten reduserer du også risikoen for
matsvinn drastisk og sparer penger.

Vakuumposene kan også brukes til å marinere ingredienser eller tilberede sous vide-retter. I tillegg tåler både
beholdere og poser både mikrobølgeovn og fryser, og de kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.

Fresh and Save åpner for nye muligheter på kjøkkenet. Vakuumbeholderne i glass kan brukes i ovnen, noe som
gjør det mulig å tilberede morgendagens lunsj direkte i beholderen. Seriens vinkork forlenger vinens holdbarhet
og forhindrer oksidering.

I tillegg fungerer vakuumpumpen sammen med Zwilling Enfinigy-blenderen. Vakuumforseglede smoothies holder
seg ferske i både smak og konsistens i flere dager. Nå kan du tilberede smoothies og ha dem tilgjengelig i løpet
av uken når du er på farten!

Enfinigy – den perfekte balansen mellom stil og funksjon

Serien skiller seg ut blant husholdningsapparater med sitt moderne design og imponerende ytelse. Den omfatter
en rekke innovative apparater, blant annet blendere, brødristere og vannkokere. Det som gjør Zwilling's Enfinigy
unik, er kombinasjonen av eleganse og brukervennlighet.

Med kraftige motorer og intuitive kontroller kan du lage alt fra silkemyke smoothies til perfekt ristet brød ved å
trykke på en knapp. Robust konstruksjon og brukervennlige funksjoner gjør Enfinigy til et pålitelig valg på kjøkkenet.

Bestikk og kjøkkenutstyr - kvalitet til alle kjøkkenoppgaver

Zwillings redskaper er laget av materialer av høy kvalitet og med sans for detaljer, og er en pålitelig støtte i alle
kjøkkenoppgaver. De er designet for å være ergonomiske og brukervennlige, noe som gjør dem enkle å håndtere.

Uansett om det dreier seg om et enkelt hverdagsmåltid eller et festmåltid, er bestikk fra Zwilling en del av
borddekkingen. De er en investering i kvalitet og holdbarhet som du kan stole på i mange år fremover.

Gi kjøkkenet ditt den kvaliteten og elegansen det fortjener med bestikk og kjøkkenutstyr fra Zwilling.

zwilling-logo.png

Zwilling

Zwilling er både et av de eldste og største varemerkene som vi har på Bakeren og Kokken. Deres fantastiske historie går helt tilbake til år 1731, da Peter Henckels registrerte varemerket Zwilling.

De har, sammen med et fåtall andre knivprodusenter satt den lille tyske byen  Solingen på kartet, som et verdenssentrum for knivproduksjon. I tillegg til kniver har Zwilling i dag også gryter, kasseroller, stekepanner og alle mulige andre kjøkkenredskaper i sitt sortiment.

Kjøp dine kniver, skjærebrett, kokekar og kjøkkenredskaper fra Zwilling online på Bakeren og Kokken. I vårt store Zwilling-sortiment finner du blant annet knivserier som Twin Cuisine, Twin Four Star og Bob Kramer. Alt fra rimelige enkle kniver til riktig høykvalitative superkniver for den som kun vil ha det beste. Bakeren og Kokken har hele skalaen fra Zwilling!

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker