Dansk kjøkkenutstyr av beste kvalitet og lang holdbarhet. Verdenskjente Scanpan er en av de ledende produsentene av non-stick produkter. I dag støpes deres non-stick aluminiumprodukter på sin egen fabrikk i Ryomgård på Djursland i Danmark. Scanpan har fullt fokus på de funksjonelle og enkle verktøyene til kjøkkenet, både for profesjonelle- og amatørkokker.
Produktene produseres ved å helle flytende aluminium i en støpeform for hånd. Deretter trykkstøpes de med 250 tonn, og det første lageret forankres i 20.000 grader. Deretter påføres og herdes non-stick belegg. Scanpans unike støpeteknologi gir deg den beste holdbarhet og en ideell varmefordeling på hele stekeoverflate. Alle aluminiumsprodukter er laget av miljøvennlig, resirkulert aluminium. Her er det også fullt fokus på kontroll i alle ledd i produksjonen, så kvaliteten styres ned til hver eneste detalj. Det patenterte keramiske titanbelegget er solid, og ikke minst et rengjøringsvennlig belegg.
Scanpan Classic støpes for hånd på fabrikken i Danmark. Samtlige kjeler er laget av gjenvunnet aluminium og belagt med et motstandsdyktig nonstick-belegg( Stratanium )som er helt uten skadelige og miljøfarlige emner.
Med riktig omsorg kommer pannen eller gryta til å være med deg ved komfyren i mange, mange år. Produksjonen bygger på gamle støpejernsteknikker som er foredlet og sammenslått med ny teknologi. Produktene er ovnssikre opp til 260 grader, og fungerer på induksjonsovner.
En revolusjonerende serie! Disse pannene har et patentert belegg (Stratanium+) med en grov struktur som minner om støpejern- men med alle fordelene som kommer med et tradisjonelt nonstick-belegg. Basis består av aluminium og stratanium+ er helt uten skadelige og miljøfarlige stoffer.
Serien TechnIQ er også resultatet av et samarbeid med profesjonelle kokker. Produktene er designet etter kokkenes preferanser og tøffe krav. De er robuste, gir et perfekt stekeresultat og er veldig enkle å holde rene. Dessuten er de ovnsikre opp til 260 grader og fungerer på induksjonsovner.
Høykvalitets rustfritt stål! Pannene og kjelene karakteriseres av en elegant finnish i to toner. Alle kjelene er utstyrt med dryppfri kant og måleskala.
Impact er en av Scan Pans mest innholdsrike serier. Blandt produktene finnes stekepanner og kokekar av alle slag, kjeler, stekepanner, wokpanner, gryter for asparges og gryter for posjerte egg. Produktene er ovnssikre opp til 260 grader og fungerer på induksjon.
Seierspannen! 2016, 2017 og 2019 har stekepannen gått av med seieren som best i test i Aftonbladets stekepannetest. Nonstick-belegget er så sterkt at man kan bruke stålredskap uten at det tar skade!
Alle CTX-produkter er bygget opp av fem lag rustfritt stål ispedd aluminium. Om man regner med lagene av Stratanium består pannen av syv lag. Konstruksjonen gir en optimal varmespredning og produktene er stekeovnssikre opp til 260 grader, samt at de fungerer på induksjon.
Vinner av Best i Test 2018 i Aftonbladets store stekepannetest1 Denne serien kombinerer gjenvunnet aluminium med et sterkt nonstick-belegg som er helt uten skadelige og miljøfarlige ingredienser.
Pannene tåler høye temperaturer og er veldig motstandsdyktige, du kan til og med bruke stålredskap uten at det blir riper. Du kan uten problem brune kjøtt i stekepannene, noe som bruker å være vanskelig i en nonstickpanne. En annen fordel er at du nesten ikke behøver å bruke fett i pannen. Produktene tåler stekeovn opp til 260 grader og fungerer på induksjonsovn.
Høyblank finish! Serien er laget av fem lag rustfritt stål, ispedd aluminium - rask og jevn varmespredning!
Alle kjelene har dråpefri kant og måleskala. Den blanke overflaten bidrar også til at kjelene er enkle å holde rene, du kan til og med kjøre dem i oppvaskmaskinen. Produktene tåler stekeovn opp til 260 grader og kan brukes på induksjon.
En vakker kobberbelagt serie. Kobber er et metall som historisk sett har vært populært på det norske kjøkkenet. Ulempen er at de kan avgi kobber, noe som på lang sikt kan være skadelig for kroppen. Disse kjelene ha en base av rustfritt stål og en overflate av kobber, noe som hindrer at kjelen avgir kobber til maten. Dessuten blir kjelene enklere å holde rene! For at håndtakene skal holde seg kalde, er de laget av rustfritt stål. Produktene er ovnssikre opp til 260 grader og kan brukes på induksjon.
OBS! Langpannen og kjelene som er mindre enn 16 cm i diameter, egner seg ikke til induksjon.