Matlaging drives på mange måter av varme. Både emosjonelt og fysisk. Å bevare og utnytte varmen for så å formidle den til maten, er kokekarets viktigste oppgave på kjøkkenet.
Noen må deretter sørge for at kokekaret ikke skader underlaget med sin høye varme. Den trivelige oppgaven er det gryteunderlaget som har fått. Å beskytte bordet, hendene eller kokekaret, er gryteunderlagets hovedoppgave. Uansett hadde jo egentlig bare en trebit fylt de funksjonene ganske bra.
Så hvorfor bruker man ikke en trebit til den oppgaven, da? Jo, delvis fordi et skikkelig kasserolleunderlag er 100% varmeisolert, og beskytter enda bedre. Men kanskje først og fremst fordi skikkelige gryteunderlag og kasserolleunderlag er mye flottere, og skaper en fin stemning rundt bordet.
Hos Bakeren og Kokken finner du et stort utvalg av flotte gryteunderlag og kasserolleunderlag av forskjellige farger, materialer og former. Smarte magnetiske underlag som sitter fast i bunnen, klassiske underlag av skåret tre, eller fine underlag av varmeisolert plast. Vi har alle sammen! Alltid til gode priser og leveringsvilkår.