Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

 

Bakeren og Kokken vil at mat skal være både godt og enkelt å lage. Med riktige redskaper blir både matlagings- og smaksopplevelsen bedre. I sortimentet vårt med gryter, finner du garantert noe som passer dine behov. Vi har gryter i alle tenkelige utførelser! 

I vår nettbutikk har vi samlet et bredt utvalg av gryter som vi tror passer inn på ditt kjøkken. Velg mellom alt fra klassiske leirgryter til robuste gryter av støpejern eller rustfritt stål. Forskjellige gryter er gode på forskjellige måter. En gryte av støpejern har et herlig utseende og er som oftest veldig robust. Er du på leting etter noe lettere, kan en emaljegryte, kobbergryte eller gryte av rustfritt stål være å foretrekke. En kobbergryte er fantastisk fin, og leder varme mye bedre enn andre materialer. Alle de forskjellige grytene har sine fordeler og bakdeler. Hva du foretrekker er helt opp til deg selv å avgjøre.

Vi har gode priser og gunstige leveringsvilkår når det kommer til gryter. Hos oss kan du handle grytene dine trygt og sikkert. Gode gryter er et must hos ethvert kjøkken. Finn din egen favoritt i vårt store og trivelige sortiment!

 

FORSKJELL PÅ GRYTE OG GRYTE!

Støpejern

En ekte klassiker og favoritten til mange.

Den fungerer på alle varmekilder og har god varmefordeling. Emaljerte støpejernsgryter er lette å vedlikeholde og passer ekstra bra til bruning eller langkok, avhengig av hvilken type emalje du velger.

Pass på din uemaljerte støpejernsgyte og den kan gå fra generasjon til generasjon, brenn inn jernet med jevne mellomrom og ikke bruk oppvaskmiddel ved rengjøring. Er gryten emaljert går det bra å bruke oppvaskmiddel, men tenk på å la gryten svalne innen rengjøring.

Tips! Bak brød i støpejernsgryten! Brødet blir saftig inni og får en fantastisk crisp skorpe!

Rustfritt stål

Slitesterke, leder varme bra og enkle å rengjøre.

Det er bunnen som skiller en bedre kasserolle fra en dårligere. En tykkere bunn pleier å være 5-7 lag stål - varmen fordeles bedre, holder temperaturen lenger og minsker risikoen for at råvarene brenner fast. Gryter i rustfritt stål tåler oftest opp til 240 grader i ovnen og veier relativt lite og er derfor lettere å håndtere enn f.eks. støpejern. Du rengjør det enkelt med varmt vann og litt oppvaskmiddel!

Psst! Har du induksjonstopp – husk å velge en gryte som er magnetisk.

Kopper

Rask og bra varmefordeling!

Koppergrytene er både vakre og har fantastiske egenskaper. Kopper har utrolig varmeledningsevne hvilket gjør at vannet koker opp raskere - maten kan nytes tidligere! Men husk å være forsiktig så ingenting brenner fast. Rengjør med varmt vann og oppvaskmiddel.

Reduksjoner blir perfekte i en gryte av kopper. Kopperet reagerer raskt på temperaturforandringer - den hetes opp og svalner veldig hurtig, hvilket er en egenskap som er vanskelig å slå i en gryte av annet materiale!

OVNSGRYTEN

Møt ovnsgryten: Den enkle veien til bedre mat

Idag kan du få många forskjellige typer av ovnsgryter. Noen er laget i leire, som i gamle dager, andra er i støpejern eller stengods. Hvilken modell som fungerer best er en smaksak. Kanskje har du erfaringer med en i leire, og mener derfor at den er best, men mange ganger kan en av f.eks. støpejern være minst like bra.

Kjært barn har mange navn

Ordspråket "kjært barn har mange navn" kommer virkelig til sin rett i forbindelse med ovnsgryten. Noen kjenner dem kanskje bedre som en cocotte eller tangine - idéen er den samme, hva den enn kalles. Det kommer også til å være en del av dere som kjenner den som Römertopf - men det er faktisk bare et varemerke.

Römertopf er den velkjente ovnsgryten som er laget av leire. En stor fordel med den er at du kan bruke den både i mikroovnen og i en vanlig stekeovn. Samtidig tåler den til og med maskinoppvask. Den fåes i to ulike størrelser - så også for den lille familien er den en løsning. En ulempe er dog at den må bløtlegges i ca 10 minutter før bruk, for å unngå at leiren blir porøs. Det er en av de tingene man skal ha med i beregningene.

Få mest mulig ut av din ovnsgryte

Det finns mange fordeler med å bruke en ovnsgryte når du lager mat. Foruten at maten smaker fantastisk kan vi peke på noen andre grunner:

Intet fett - Ta f.eks. en stek og noen grønnsaker og legg det i en ovnsgryte. Mange ganger kan retten faktisk klare seg uten fett om det er nok væske i kjøttet. Føler du at du bør tilsette noe, kan du med fordel tilsette litt buljong.

Vitaminer og mineraler bevares - Da den arbeider under lokk kan disse ikke dampes bort. Dermed blir vitaminene og mineralene i retten!

Smaken forsterkes - Atter igjen - retten lages under lokk. Smakene kan da ikke forsvinne fra maten og dermed forsterkes de.

Bruker egen saft og kraft - Tilbake til at smaken forsterkes, så bruker råvarene dine sin egen saft og kraft og denne bygges opp. Ingen tilsettinger eller smaksforsterkere er nødvendige.

Du kan bruke tiden din - Bruk ventetiden på noe som du kanskje ikke ville hatt tid til ellers. Med en ovnsgryte skal du bare legge ingrediensene i ovnsgryten og sette den i ovnen, så klarer den resten selv.

Komfortabel og enkel rengjøring - De fleste ovnsgryter tåler maskinoppvask, hvilket gjør rengjøringen enda enklere. Men samtidig er det også det eneste redskapet du bruker - altså mindre oppvask!

 

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40