Kitchen Craft

På Bakeren og Kokken har vi et stort sortiment av bakeformer, kjøkkenredskap og mange andre kjøkkenprodukter fra Kitchen Craft. Kjøp Kitchen Crafts høykvalitative og vakre produkter online hos Bakeren og Kokken. Kitchen Craft er et varemerke som stemmer vel med vår egen filosofi om å alltid ha så høy kvalitet og flott design som mulig.  

Kitchen Craft er et britisk selskap som siden 1850 har produsert og levert høykvalitative kjøkkenprodukter. Kitchen Craft ble grunnlagt av en mann ved navn Thomas Plant, og det hans familie som driver selskapet i dag. Det ligger en stolthet i å forvalte en lang tradisjon av høy service og produkter av høy kvalitet hos Kitchen Craft. 

Kitchen Craft har flere serier som på mange måter inspirerer på kjøkkenet. Master Class er en serie kjøkken- og bakeredskap som inspirerer til utvikling og streben etter perfeksjon. Deluxe er en serie som inspirerar stil og eleganse kombinert med funksjon og innovasjon. Felles for alle Kitchen Crafts produkter er at de inspirerer på kjøkkenet.