Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Om Satake

Siden introduksjonen av japanske Satake år 1998, har de blitt en storfavoritt i norske hjem. Ikke bare fallet varemerket i smak hos folket, men også hos flertallet profesjonelle kokker, som t.eks årets kokke-jurymedlemmet Håkan Thörnström.

Leter du etter den perfekte kniven som både er enkel å bruke på kjøkkenet og enkel å vedlikeholde?
Da er Satake merket for deg.

Å ha en skarp kant på kniver har også andre fordelen enn at det bare er enklere å skjære igjennom råvarer. Det gir også en snittyte som hjelper maten å beholde smak, spenst og farge når det stekes, men forhindrer også at skjærte råvarer tar smak fra annen mat du har i kjøleskapet, samt at du holder lengre. Satake har flere ulike slipe verktøy som hjelper deg å holde dine kniver knivskarpe.

Utenom fantastiske kniver tilbyr Satake også stekepanner i lettvekts støpejern, skikkelige støpejernsgryter (som kan brukes over åpen ild), støpejernswok, gassbrennere, støpejerns tekanner og tekopper.

SATAKES KNIVSERIER

Houcho

Ordet houcho Betyr kniv på japansk. Om du tar vare på din houcho-kniv på riktig måte kan du ha den et helt liv! Den ligger lett i hånden, med et funksjonelt skafte och en knivskarp kant. 

Blad: Hi Carbon Steel • Slipevinkel: 15 grader • Håndtak: magnoliatre

Kuro

Yten på kniven er ujevn, vilket ikke bare er enestående design, har også en mening. Det er den som motvirker vakuumet mellom kniv och råvare som innebærer at bladet med enkelhet skjærer gjennom alt.

Blad: grovt hamret av 67 lager VG-10-stål, prosessert åtte ganger • Hardhet: ca 58 HRC • Håndtak: Brent tre

Ame

Designet på kniven er ikke bare estetiskt tilltalende, den fyller også funksjonen at eksempelvis poteter eller lignende ikke fester seg på bladet.

Blad: Håndbanket av 5 lager AUS10-stål • Hardhet: 60-61 HRC • Håndtak: Vril fra blandt annet lerk, ferskentre, lønn & kemfer

Hi Tech

Bladet har en keramisk belegning som er ekstremt sterkt och holdbar og det ergonomiske håndtaket ligger stabilt i hånden. Den japanska kokkekniven finnes i to varianter: svart med håndtak i presset tre og hvit med soft-grip håndtak. 

Håndtak: Motstandsdyktig Pakkatre 

satake-logo.png

Satake

Helt siden samuraisverdets tid, har de skarpeste knivene kommet fra Japan. I Satakes sortiment finner du Houcho, No Vac, Damaskus, og noen kjøkkenredskaper.

Houcho er en fantastisk kniv med håndtak av magnoliatre. No Vac blir bestandig en testvinner. Hullene og opphøyningene gjør at det som skal skives og hakkes ikke suger seg fast på bladet.

Damaskus smis på samme måte som et samuraisverd. Lag på lag brettes sammen og bankes ut 62 ganger, og skaper knivens karakteristiske årer på bladet. 

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40