Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

OPPSKRIFTER

Campari Orange Espuma

Vanskelighetsgrad: lett
Tilberedelsetid: 30 Min
Passelig for: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Ingredienser:

  • 50 ml Campari
  • 450 ml ferskpresset appelsinjuice
  • 3 st gelatinblad
  • 10 g strøsukker

Tilberedelse:

Bløtlegg gelatinet i kaldt vann. Varm opp 125 ml appelsinjuice og løs opp gelatinet i den. Bland Campari med resten av appelsinjuicen og legg i den oppløste gelatinet. Hell blandingen gjennom ISI trakten og sikt direkte i 0,5 L (~ 17 fl. Oz.) Isi Sifonen Skru på 1 st Isi fløtepatron og rist den kraftig. La den stå i kjøleskap i minst 6 timer. Rist kraftig før servering.

Doble ingredienser for en 1 L (~ 34 fl. Oz. Isi Sifon). Skru på 2 st ISI fløtepatroner, en og en. Rist kraftig etter hver patron. Halver ingrediensene om du bruker en 0,25 L (~ 8.5 fl. Oz.) Isi Sifon.

Søtpoteter Espuma

Vanskelighetsgrad: Middels
Tilberedelsetid: 45 Min
Passelig for: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Ingredienser:

  • 140 g søtpoteter
  • 280 ml fløte
  • 80 ml potetvann
  • 1 g salt
  • 1 g pepper
  • 0.5 g muskat

Tilberedelse:

Kok opp søtpotetene i saltet vann til den er myk (ca. 20 minutter), skrell og mos med en potetmasher. Varm opp fløten og bland mosen med den oppvarmede fløten og potetvannet. Krydre med salt, pepper og muskat. Hell gjennom ISI trakten og sikt direkte i 0,5 L Isi Whipper, skru på 1 st Isi fløtepatron og rist kraftig. Hold ISI Whipper varm ved maks 75°C/165°F i et vannbad

Stekt kalvefilet med grønn asparges og Hollandaise saus

Vanskelighetsgrad: Middels
Tilberedelsetid: 30 Min
Passelig forr: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Ingredienser:

  • 325 g smør
  • 3 st eggeplommer
  • 1 egg
  • 25 g sjalottløk
  • 50 ml tørr hvitvin
  • 1 st laurbærblad
  • 1 g salt
  • 1 g cayennepepper
  • 25 ml sitronsaft
  • 1 g sukker
  • 25 ml vegetablisk olje
  • 3 st knuste svarte pepperkorn

Tilberedelse:

Smelt smøret i en kasserolle og sil gjennom en duk for å klargjøre smøret. Fres sjalottløk i vegetabilsk olje til de er glaserte, tilsett laurbærblad og pepperkorn og hvitvin. La småkoke i ca. 3 minutter (for redusering). Visp sammen 3 eggeplommer, 1 helt egg og reduser i en metallskål over varmt vannbad (ca. 2-3 minutter). Rør smøret (ca. 50°C/122°F) først en dråpe om gangen også gradvis fram til det formes emulsjon (en kombinasjon av egg og fett). Smak av med krydderene. Hell gjennom ISI trakten og sikt direkte i 0,5 L Isi Whipper, skru på 1 st Isi fløtepatron og rist kraftig. Hold ISI Whipper varm ved maks 75°C/165°F i et vannbad.

Serveringsforslag:
Stek kalvefileten i 3 minutter på hver siden og legg den i en forvarmet ovn på 180°C (356°F) i 10 minutter til den er ferdig. Skrell den nedre tredjedelen av den grønne aspargesen. Kok opp en kasserolle med vann, sukker, salt og sitronsaft. Kok opp aspargesen i 5-10 minutter til den blir “al dente”, sil og server med kalvfilet og Hollandaisesaus.

iSi tips:
Sausen kan varmes i ISI Gourmet Whip i et vannbad uten omrøring ved max. 75°C (167°F).

 

iSi-logo.png

isi

Siden oppstarten i Wien i 1865 er iSi verdensledende på markedet innen trykkforseglende gasspatroner. De er kjente for deres styrke innenfor innovasjon og kvalitet, men den gang så var navnet Carl Pochtler AG. Et av virksomhetens første produkter var de velkjente CO2-patronene som brukes til å lage kullsyret vann. I begynnelsen av 1900-tallet ble N2O-patronene utviklet for å lage kremfløte, supper og sauser. Disse produktene ble grunnen i kjerneproduksjonen den gangen og er det fortsatt i dag. Helt siden grunnleggelsen i Østerrike har innovativ styrke, utvikling og østerrisk kvalitet vært suksessfaktorene for den internasjonale suksessen. iSi markedsfører deres produkter i dag i mer enn 80 land, som vitner noe om den store interessen for iSis fantastiske produkter.

Virksomhetens navn iSi ble først aktuelt i 1964 i og med at det gamle navnet ble byttet ut med det mer moderne navnet iSi. Under hele iSis lange historie har virksomheten vært familieeid og den administrerende direktøren heter i dag Christian C. Pochtler, med navn som stammer tilbake til stifteren, nemlig Carls Pochtler.

De stilfulle og funksjonelle produktene fra iSi danner i dag grunnlaget for bl.a kreativ kakekunst. Mulighetene med produktene fra iSi gjør at det bare er fantasien som setter grenser for din personlige kakedekorasjon. Sortimentet av iSis produkter hos Bakerenogkokken.no har i dag bl.a dekorasjonshyller, fyllnåler og fløtesifoner. Den østerriske kvaliteten er gjennomgående i produktene og sikrer lang levetid.

 

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40