Hver sesong er grillsesong - det er nøkkelordene bak Outdoorchef. Kjøkkenet bør være ute på terrassen, i hagen eller på plattingen der det er luft og plass til å omgås med de du er glad i. Matlagingen skal gå fra å være en irriterende tidskrevende oppgave, til å være en hyggelig oppgave sammen med de du er glad i. Alt det som kan grilles, bør grilles - og alle kan grille.
Outdoorchef er populær verden over og med god grunn. Mike Lingwood står bak virksomheten og hans mål var å skape mye mer enn bare en grill. Han ville skape en helt fantastisk grillopplevelse, som innebar en sunn og allsidig grillkultur. Derav oppstod gass-kulegrillen. Det kommer ikke som noen overraskelse at gass-kulegrillen ble en verdenssuksess. Og sånn ble Outdoorchef berømte.
Direkte grilling
Navnet sier det kanskje, at grillmaten ligger direkte på varmekilden. Takket være de høye temperaturer fremkommer det en flott skorte på steker og fin stekeoverflate på biffen. Denne måten er altså perfekt til kjøtt som skal steges i kort tid.
Indirekte grilling
Når det er snakk om indirekte grilling sirkulerer varmen rundt maten. Takket være lokket, danner du derfor grillen din til en varmluftsovn. Denne måten er altså perfekt til kjøttbiter som krever en lavere temperatur i lengre tid, samt fisk eller sprø pizza.