Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Hver Shun-kniv får sin unike og individuelle karakter ved å foredle den naturlige skjønnheten hos damaskmønsteret. Derfor er hver Shun-kniv merkbar og unik - et kunstverk kombinert av håndverk, teknologi og design. Teknologien for å lage de fineste kokkeknivene, som er inspirert av den mesterlige kunsten til Samurai-sverd, gjør det mulig å forme Shun-seriens knivblad også som vestlige kniver.

POPULÆRE SERIER

Shun Classic

En av de mest omfattende damaskstål seriene over hele verden, og er høyt verdsatt av profesjonelle kokker i toppklassen så vel som ambisiøse hobbykokker. Det konvekse bladet, sammen med den manuelle slipingen av hver Shun-kniv, gir en enestående skarphet som gjør at kniven kan skjære i selv de hardeste materialene. Denne skarpheten, sammen med den godt balanserte vekten, gjør deg uslitelig. Håndtaket er laget av finlaminert Pakka-tre som er ergonomisk utformet. Håndtakets tverrsnitt viser den tradisjonelle japanske "kastanje" -formen som sitter perfekt i hånden.

Shun Premier

Overflaten på knivene hamres for hånd, noe som i Japan kalles Tsuchime, og den gir både tidløs estetikk sammen med den ultimate skarpheten. Bladene har en solid kjerne av VG-MAX stål med en hardhet på 61 ± 1 HRC. Håndtaket i brunt valnøtt har en ergonomisk utforming og passer både til venstre og høyre hånd.

Wasabi

WASABI er en knivserie som antyder en japansk estetikk basert på Zen-buddhisme. Disse knivene har blad i rustfritt polert stål, med en hardhet på 58 +/- 1 og sorte håndtak. I motsetning til det tradisjonelle japanske tre-håndtaket, er det svarte håndtaket ikke satt inn, men omfavner bladet helt. Dermed er bladet tett knyttet med håndtaket, slik at smuss og bakterier ikke kan vokse i eventuelle åpninger eller hulrom.

kaishun.png

Kai Shun

Mote, teknikk, media - hva det nå måtte være, så ligger Japan alltid et skritt foran. Og det som er under utvikling akkurat nå, finner du helt sikkert allerede i Tokyo. 

Ta japanske kniver for eksempel. Først nå, etter en flere tusen år lang tradisjon i Japan, blir de etterspurt av resten av verden. Blandingen av harmoni, minimalisme og kvalitet ser ut til å være den perfekte blandingen for en kniv. 

Siden 1908 har Kai produsert kniver i Japan, og akkurat som mange andre kniver begynte deres produksjon i Seki; knivenes hovedstad. Tekniske innovasjoner, funksjonalitet og et vågalt design bidrar til Kai-knivenes herlige følelse og perfekte balanse!

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 22:00, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40