Silikomart

Silikomart er en spesialist på silikon, og markedsledende innen bakerisektoren i Europa. Silikomart tilbyr et bredt sortiment med hundretalls forskjellige multiformer og tilbehør. Når du først har prøvd Silikomarts former merker du fort alle fordelene, og du klarer deg ikke lenger uten. Formene møter de funksjonelle behovene, og både forenkler og gir deg arbeidsglede på kjøkkenet. 

Takket være den høye kvaliteten og silikonens smidighet, kan du skape grandiose mesterverk med detaljrikdom på en så realistisk måte at det gleder øyet. I tillegg til dette, så forkortes tiden ved tilberedning betraktelig, siden risikoen for å skade "finishen" da den løsnes fra formen, er minimal. 

Vårt matvaregodkjente silikon tåler temperaturer mellom -60°C og 230°C, og er tidsbesparende siden de kan brukes i ovnen, mikrobølgeovnen, kjøleskapet eller fryseren. Fra fryseren og rett inn i ovnen eller mikrobølgeovnen - enklere enn det blir det neppe! Silikomarts produkter gjennomgår en nøye kvalitetskontroll, og følger FDA- og CE-foreskriftene.