Blendtec

Tom Dickson er en verdensberømt mann. Grunnen til det er først og fremst en serie med klipp på Youtube som har gjort storsuksess. Flere av videoklippene har over ti millioner visninger! Konseptet til filmene heter "Will it blend?", og går ut på at Tom Dickson tester hva som kan mikses i en blender fra Blendtec. Blant annet putter han en iPad i en mikser.

Man skulle tro at Tom Dickson rett og slett er en galning og ingenting annet, men det er slettes ikke tilfellet! Han er en ekstremt fremgangsrik entreprenør, ingeniør og gründer av firmaet Blendtec. De produserer miksere og high speed blenders med en utrolig kvalitet og ytelse. Blendtec er først og fremst mest populære i hjemlandet USA, men blir stadig større i Europa og Norge.

Flere og flere oppdager fordelene med å ha en skikkelig god blender. Være seg man er matentusiast, trenings- og helseinteressert, raw food-frelst, juiceelsker - eller bare ute etter flott design, så har Blendtec miksere og blendere som passer perfekt! Dessuten får du en pålitelig venn på kjøkkenet - i mange år fremover. Ellers kan man jo gjøre som Tom Dickson og mikse nettbrett eller sko, bare for å se om det går. For han fungerer det i alle fall helt perfekt.