Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

KVALITET TIL EN GOD PRIS

Dorre er en familiebedrift som er eksperter på å produsere stilfulle kjøkkenprodukter av høy kvalitet. Her
finner du bestselgere som bestikksett, knivstativ, barsett, kopper i kobber og oppvaskstativ. Nylig har de utvidet
sortimentet, og nå finner du også stilige interiørdetaljer i utvalget. Hva med stilig oppbevaring til kjøkkenet eller
hvorfor ikke lysestaker som skaper en koselig stemning om kvelden? Kom og oppdag Dorre sammen med oss!

Kjøkken

Praktiske og stilrene kjøkkenprodukter av høy kvalitet.

Bar

Her finner du alt det beste til baren.

Innredning

Skap den rette atmosfæren i hjemmet ditt med Dorres interiørprodukter.

FILTRER ETTER KATEGORI

OPPSKRIFTER

Grytebrød

Start dagen med deilig og lettbakt grytebrød! Det er enkelt å lage grytebrød, og det lukter så godt mens det steker i ovnen! Alt du trenger for å lage dette enkle brødet, er en gryte og en håndfull ingredienser.

Ingredienser

  • 1 ts tørrgjær
  • 4,5 dl kaldt vann
  • 4 dl mel
  • 4 dl rugmel
  • 1 ss flaksalt

Slik gjør du

Bland først gjær og vann. Tilsett deretter mel, rugmel og salt. Deretter skal du røre grundig med en sleiv før du lar deigen heve over natten. Neste dag setter du ovnen på 225 grader. Brett deigen på et melet bord og skjær snitt i den hvis du vil. Stek den deretter i 35 minutter i nedre del av ovnen med lokk på. Vil du ha den godt gjennomstekt? Ta av lokket og stek i ytterligere 10-15 minutter. Der har du det - et fantastisk velsmakende grytebrød! Og så vakre de er, som et kunstverk i seg selv. En perfekt start på søndagsmorgenen!

Napolitansk pizzadeig

Slik lager du den perfekte napolitanske pizzadeigen!

Ingredienser

Bruk følgende til 6 deigkuler (pizzaer) på 250 gram:

  • 920 gram Tipo 00-mel
  • 552 gram vann
  • 28 gram salt
  • 1,6 gram gjær

For å lykkes med denne pizzadeigen trenger du tid og tålmodighet (du må finne på noe morsomt å gjøre mens deigen hever). For når det gjelder napolitansk pizza, kan du ikke jukse hvis du vil ha en perfekt deig. Hemmeligheten er at deigen må heve og hvile skikkelig for å utvikle de typiske luftboblene.

Hvordan går det til? Følg med, så tar vi det steg for steg!

  1. Begynn alltid med vannet, og her skal det være kaldt vann. Deretter tilsetter du saltet og løser det opp.
  2. Så er det på tide å veie, ikke måle. Det høres kanskje rart ut, men vekten er viktig, så begynn med gram, akkurat som det står i ingrediensene, og ikke dl.
  3. Hell i 10% av melet og rør det til en jevn røre. Dette vil skape den barrieren mellom gjæren og saltet som du ønsker. Disse to er så å si "ikke venner". Tilsett deretter resten av melet. Mange foretrekker å bruke TIPO 00-mel til denne typen deig. Det absorberer nemlig væsken bedre enn vanlig mel. Hvis du vil bake pizzadeigen etter alle kunstens regler, velger du TIPO 00, men du kan selvfølgelig også bruke vanlig mel. Trekk i så fall fra ca. 10% av vannmengden.
  4. Nå er det på tide å elte! 20 minutter for hånd eller 10 minutter med kjøkkenmaskin. Når du har en stor "deigkule" er du ferdig.
  5. Hell litt olje i en stor bolle og tilsett deigen. Dekk til med plastfolie eller et lufttett lokk (sistnevnte er best).
  6. Deigen bør deretter oppbevares i kjøleskapet i minst 48 timer, men helst 72 timer. Jo lenger tid, desto mer luft vil det dannes i deigen. Dette gir deigen en herlig konsistens. Sjekk gradestokken i kjøleskapet. Ideelt sett bør det være 4-7 grader.
  7. Når deigen har hvilt, tar du den ut og deler den opp i det antallet pizzaer du har målt opp. Trill dem til kuler og la dem hvile under et fuktig bakepapir i minst 2 timer.
  8. Deretter er det på tide å kjevle ut deigen. Her må du være spesielt forsiktig med kantene. De skal ikke trykkes flate. Dette er for at luftboblene skal kunne bevares under stekingen.
  9. Topp med sausen og toppingen du ønsker.
  10. Når det gjelder selve stekingen, anbefales det at napolitanske pizzaer stekes høyt oppe i ovnen på høy varme. Helst i en pizzaovn, men hvis du ikke har tilgang til det, kan du velge å steke dem på en pizzastein. Optimalt sett er ovnen på 400-500 grader. Da får du en virkelig god pizza fordi den blir stekt på kort tid.

Tips!

  • Bruk en pizzaspade til å hjelpe deg med å skyve pizzaen inn og ut av ovnen.
  • Når du tar ut pizzaen, kan den ha små mørke flekker. Disse kalles "leopardflekker" og er helt i orden. Dette er beviset på at du har bakt en god napolitansk pizza. Pizzabunnen skal være bakt og innsiden av bunnen skal være myk - da vet du at du har lykkes.
Dorre-logo.jpg

Dorre

Dorre - familiebedriften som tilbyr kvalitet til en god pris

I dag er Dorre representert i nesten 70% av alle svenske husholdninger. Ikke så verst!

Året var 1963 og stedet var Borlänge da Ove og Inga-Lisa Johansson startet bedriften. De solgte håndlagde produkter med fokus på smiing, tre og keramikk til varehus som NK og PUB i Stockholm. Til å begynne med holdt bedriften til i familiens kjeller. Men da sønnene tok over noen år senere, vokste bedriften raskt. I dag er det tredje generasjon som driver familiebedriften.

For å kunne tilby produkter som alltid er på moten, er Dorre i rask utvikling. Med korte beslutningsveier går produktutviklingen raskt. Men selv om det av og til går fort, er kvalitet noe Dorre aldri går på akkord med. Dorres oppskrift på sortimentssuksess inkluderer en sterk sans for trender, god design og - selvfølgelig - kvalitet.

For å sikre rettferdige arbeidsforhold og produktkvalitet besøker de alle sine leverandører. Dette omfatter både anmeldte og uanmeldte besøk.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.