Mareld

Den svenske vestkysten kan ved første øyekast virke noe ugjestvennlig. De glattskurte svabergene. Det mørke, kalde og salte havet. Vinden som blåser inn med all sin kraft fra Nordsjøen. Men når man bryter gjennom den røffe overflaten oppdager man alltid noe annet. En magisk opplevelse man ikke kan finne andre steder på jorden. En magi som finnes i måsenes skrik, i granittens hardhet, i bølgenes saltsprøyt. En magi som finnes i Mareld. 
 
Varemerket Mareld ivrer etter å fange den svenske vestkystens magi i sine produkter. Ved å bruke farger og materialer som finnes i naturen lykkes Mareld kombinere det beste av design og kvalitet. Sortimentet består av forklær, grillvotter og diverse andre kjøkkentekstiler i naturlige, ubehandlede materialer som skinn og canvas.
En relativt stor gryte fra svenske Mareld. Perfekt for matlaging av pasta- eller risretter, og er en flott base for kjøkkenet ditt. Marelds produkter er preget av høy kvalitet og vakre design inspirert av den naturlige fargen på den svenske vestkysten. Kaserollen er laget av tre lag av stål for at varmen sprer seg så jevnt som mulig.
Et perfekt bestikksett når du trenger å fylle opp kjøkkenskuffen. Med Marelds bestikk får du både høykvalitetsprodukter og den svenske vestkystens magi på kjøkkenet. Marelds design er inspirert av den svenske vestkystenes naturlige estetikk og vakre farger. Bestikksettet tåler vask i oppvaskmaskin.
Et dekorativt element blandet med høy kvalitet for å gjøre kjøkkenopplevelsen din så morsom og enkel som mulig. Dette store skjærebrettet er både ekstremt praktisk og lett å håndtere. Utstyrt med håndtak, beveger du det lett mellom lagringsplass og vasken. Det har også en mellomseparator som lar deg kutte to forskjellige ingredienser samtidig, uten at de blander seg.