På 1970-tallet, i byen Alsace i Frankrike, begynte Francis Staub å lage kjøkkenutstyr av høy kvalitet for ambisiøse kokker.
I dag, 50 år senere, er disse kjøkkenredskapene elsket over hele verden, både av profesjonelle og nybegynnere.
Ekte matglede er ikke bare en glede for smaksløkene. Den appellerer til alle sansene dine - helt fra tilberedningsfasen. Enten du vil gjenskape din bestemors velprøvde oppskrifter eller utvikle dine egne mesterverk, har STAUB det du trenger.
STAUBs produkter er den perfekte kombinasjonen av tradisjonelt håndverk og avansert teknologi. Prisbelønte restauranter over hele verden setter pris på den høye kvaliteten STAUB tilbyr, og bruker gjerne produktene deres på kjøkkenet.
Hvert eneste støpejernsprodukt - lokk, gryte, grillpanne, cocette - er laget i sin egen sandform og er unikt. Produksjonen foregår i hjertet av Frankrike. Med sine innovative oppfinnelser har STAUB optimalisert fordelene med støpejernsgryter og -panner, og skapt et produkt som fortsetter å imponere mennesker over hele verden.
Våre franske emaljerte støpejernsprodukter gjør hvert måltid minneverdig. Førsteklasses kvalitet kombinert med tradisjonelt håndverk. Våre kokotter har en unikt utformet dryppstruktur på innsiden av lokket som fungerer som en regnskogseffekt der fuktigheten stiger opp, kondenserer og drypper jevnt tilbake over maten. Resultatet? Utrolig saftige og smakfulle retter.
STAUB tilbyr 30 års garanti på støpejernsprodukter til privatkunder. Garantien er gyldig fra kjøpsdatoen (kjøpsbevis kreves).
Visste du at du kan bytte knotten på gryten din? Med en morsom knott endrer du enkelt utseendet på din Staub-gryte!
I vårt sortiment finner du knotter i form av en fisk, kanin, gris, ku, kylling og snegle!
Staub ble grunnlagt i 1974 i Alsace, av Francis Staub. Alsaceregionen i østre Frankrike er kjent for sin berømte og utsøkte matlagningskunst og støpeindustri, noe som går hånd i hånd for Staubs produktutvikling.
Storken i Staubs logo er et symbol for Alsace. Staubs støpejernprodukter produseres i Frankrike. Staub blir brukt av en rekke verdensberømte kokker, blant annet Paul Bocuse som elsker Staubs produkter.