Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 600 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

STAUB: Nyt god mat i godt selskap

Resultatet av en nøye utarbeidet produksjonsprosess


Varemerket STAUB kommer fra Frankrike. Eller mer presist fra Alsace, en region som er kjent for sin rike kulinariske matlagingstradisjon.

Produktene fra STAUB er en perfekt kombinasjon av tradisjonelt håndverk og avansert teknologi. Prisbelønte restauranter over hele verden verdsetter den høye kvaliteten som STAUB tilbyr, og bruker gjerne produktene på deres kjøkken.

Hvert støpejernsprodukt er unikt og er produsert i sin egen sandform (lokk, gryte, grillpanne, cocotte). Produksjonen foregår i hjertet av Frankrike. Med sine innovative oppfinnelser har STAUB optimert fordelene med en støpejernsgryte og skapt et unikt produkt som fortsetter å imponere kokkene i hele verden.

Hemmeligheten bak det berømte lokket


Den sofistikerte designen bak det flate lokket gjør at gryten fungerer som et selvvanningssystem under matlagingen. Hemmeligheten er at knoppene på undersiden av lokket, i samspill med kondensen som dannes under tilberedningen, skaper et aromaregn som drypper ned på maten. Det gjør maten ekstra saftig og mør! Etter en koketid på 55 minutter er det 10 % mer væske i en Staub-gryte enn i konkurrerende produkter.

STAUB kaller det: aromaregn. Du kaller det rett og slett: Godt!

30 års garanti


STAUB tilbyr 30 års garanti på støpejernsprodukter til privatkunder. Garantien er gyldig fra kjøpsdatoen (kjøpsbevis kreves).

GJØR GRYTEN DIN MER PERSONLIG

Viste du at du kan bytte knotten på din gryte? Med en morsom knott endrer du enkelt utseendet på din Staub-gryte!
I vårt sortiment finner du knotter i form av en fisk, kanin, gris, ku, kylling og snegle!

INSPIRASJON - LAG BRØD OG SORBET I DIN GRYTE

Smakfullt og eltefritt brød med rug og frø

Du trenger

  • 300g hvetemel
  • 300g rugmel siktet
  • 30g linfrø
  • 50g gresskarkjerner
  • 50g sesamfrø
  • 5-6g tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 5 dl kaldt vann
  • Staub gryte

Gjør slik

  1. Bruk stavmikser eller foodprosessor og finhakk gresskarkjerner, sesamfrø og linfrø.
  2. Bland hvetemel, rugmel, salt, tørrgjær og de hakkede frøene. Tilsett så vannet og rør til en klissete deig. Dekk deigen med folie og la den stå minimum 10 inntil 20 timer.
  3. Hvelv deigen over på en melet benk og brett ett par ganger inn mot midten. Ha så mel i bunnen av bollen den har hevet i, og la den etterheve i bollen med bretten opp. La deigen etterheve i 2 timer.
  4. Når det er igjen en halvtime til deigen er ferdig hevet setter du staub-gryten med lokk, i kald ovn og skrur stekeovnen på 250 grader.
  5. Ta gryten ut av ovnen (husk grytekluter) og hvelv deigen med bretten ned opp i gryta. Sett på lokket og sett gryten inn i stekeovnen og stek i 30-35 minutter. Ta av lokket og skru temperaturen ned til 200-210 grader i ytterligere 15 minutter.
  6. Avkjøles på rist og oppbevares i papir eller linpose for sprø skorpe, dag etter dag.

 

Forfriskende sitronsorbet med mynte

Du trenger

  • 2 dl vann
  • 3 dl sukker
  • 3,5 dl sitronsaft
  • 3 myntekvaster
  • 2 eggehviter
  • 1 stor bolle eller bakk til å ha staub-gryten i
  • 3-4 kg isbiter
  • 5-7 dl grovt havsalt

 

Gjør slik

  1. Kok opp vann og sukker til sukkeret er oppløst. Tilsett mynten under oppkok og ha i sitronsaften. Avkjøl.
  2. Pisk 2 eggehviter så godt som stivt og vend inn i den avkjølte væsken.
  3. Sett støpjernsgryta i en bolle eller bakk som har plass til å romme gryten pluss is/salt.
    Dekk sidene av støpjernsgryta lagvis. Start med is, så et tynt lag med salt. Gjenta til du er så langt opp du kommer på gryta. Avslutt med is.
  4. Ha i smeten med sorbet i støpjernsgryta. Ha på lokket og dekk lokket med is og salt. Obs. Ikke bruk for mye salt opp langs siden eller på lokket slik at det er fare for at det havner i gryta.
  5. Hvert 15. minutt rører du i sorbeten slik at det blir en jevn masse. Gjenta til isen har blitt fast. Pisk gjerne et par av gangene med ballongvisp for å sikre deg en jevn, glatt sorbet. Server!
  6. Er det en skikkelig voksendessert kan du servere i cocktailglass med 4 cl vodka over sorbeten.
Staub-logo.png

Staub

Staub ble grunnlagt i 1974 i Alsace, av Francis Staub. Alsaceregionen i østre Frankrike er kjent for sin berømte og utsøkte matlagningskunst og støpeindustri, noe som går hånd i hånd for Staubs produktutvikling.

Storken i Staubs logo er et symbol for Alsace. Staubs støpejernprodukter produseres i Frankrike. Staub blir brukt av en rekke verdensberømte kokker, blant annet Paul Bocuse som elsker Staubs produkter. 

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 600 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40