Er du interessert i å stappe din egen pølse, men vet ikke helt hvilke tilbehør du trenger? Hos Bakeren og Kokken har vi flere tilbehør som er perfekte når du ønsker å starte med pølsestapping. Vi synes pølsestapping er veldig morsomt! Det er virkelig en morsom og annerledes aktivitet som du kan gjøre med venner og familie.
For å stoppe pølser, trenger du bare kjøtt, fett, salt, krydder, og et materør. Du kan selv velge mellom en hel verden av kjøtt, fett og krydder, og gjøre akkurat etter din smak. Vi synes det er en morsom aktivitet å eksperimentere fram sin helt egne pølse. Det er viktig at du holder farsen kald under hele forberedelsestiden - gjerne under 5 grader. Da forblir væsken i farsen, og pølsene blir skikkelig saftige!
Et tips er å vente med å knyte materøret til det kommer farse ut, for å lettere unngå luftbobler i pølsene. Hos oss finner du pølsehorn, pølsesprøyte og kjøttkverner som produserer saftige, hjemmelagde pølser; alt du trenger til pølsestappingen!