Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Hvorfor en Crock Pot slow cooker?

Når det gjelder slow cookers er det Crock Pot som er originalen. De var først ute med slowcooking og startet sin virksomhet på 1970-tallet. Helt siden det har de testet, forbedret og videreutviklet sine produkter og i dag kan de være stolte over at de kan tilby flere av markedets beste slow cookers. Crock Pot får ofte “Best i test” - utmerkelser.

For deg som ikke er kjent med begrepet slowcooking, forteller vi gjerne mer og fordelene med denne metoden. Svenske Aftonbladet forklarer det kort og godt sånn her: ”Middagsmaten lager seg selv mens du sover eller er på jobb” – Aftonbladet

Det finnes flere grunner til hvorfor det er så mange som går for slowcooking. De fleste av oss som har en Crock Pot hjemme starter alltid med å fortelle hvor enkelt det er og hvor mye tid vi sparer. På morgenen slår du på din slow cooker og når du kommer hjem, venter et ferdig måltid - klar til servering! Selv om det sies at “en gryte klarer seg selv” så om man er helt ærlig - går man fortsatt og titter til den hele tiden og rører litt rundt? Crock Pot er et av få varemerker innen kategorien slow cookers som faktisk garanterer at maten klarer seg selv.

Med en slow cooker bevarer du vitaminer og næringsemner bedre enn med andre matlagingsmetoder og maten blir helt enkelt nyttigere. Den er også energieffektiv og drar mindre strøm enn både stekeplater og ovn. Repertoaret av retter som du kan lage er bred, alt fra en lettere lunch, festmåltider til dessert. Oppskrifter og idéer er bare en googling unna - dessuten følger det med et oppskriftshefte når du kjøper en Crock Pot.

Crock Pots produkter utmerker seg med sine fine produktfordeler. Slow cookere fra Crock Pot har en jevn matlaging som gir et perfekt resultat hver gang. Innsiden på grytene er enten en glasert- eller en keramisk non-stick belegg som gjør at maten ikke setter seg fast og gjennom at all væske blir i gryten så fuktes maten opp igjen når kondensen drypper ned fra det buede lokket.

Ytterligere en av fordelene med Crock Pot er at den ikke blir ripete og enkel å gjøre ren fordi innergryten får plass i vasken og kan vaskes opp uten skvett og søl. Det går dessuten helt utmerket og sette den i oppvaskmaskinen.

Hvilken modell skal jeg velge?

På Bakeren og Kokken liker vi Crock Pot og vi har flere av Crock Pots modeller i vårt sortiment. Vi har tatt fram en sammenligningsguide som påviser forskjellene og likhetene mellom dem og den kan du finne her. Helt enkelt kan man si at det finnes noen funksjoner du kan utgå fra for at du skal kunne velge rett.

Hvor mange porsjoner vil du lage (kapasitet)? Om vi skal våge oss ut i en mer generell anbefaling så kan vi tipse om at slow cookers med kapasitet rundt 5,7 liter er populære da de passer perfekt både til familie og enslige ettersom det blir masse med mat over som kan fryses ned til den enslige. Om du vil at slow cookern “passer på seg selv” skal du velge en modell med timer. Noen Crock Pots er utstyrt med ekstra funksjoner (f.eks at det også går å steke råvarer i gryten) og er det interessant, skal du ta en titt på modellene som heter DuraCeramic og Multicooker.


FAQ

🍲 Hva er forskjellen mellom varmeinstillingene “lav og høy” (low & high) og hvilken burde jeg bruke?
Den store forskjellen ligger i tiden det tar for gryten å nå makstemperatur (94-98°C). Avhengig av hvilken type mat du skal lage, stiller du inn ønsket varme også tiden. Tommelfingerregelen her er at delikatesser (fisk, kyllingfilé og grønnsaker) får best resultat om de lages under lengre tid og på instillingen “lav”. Om du stiller inn varmen på lav og setter tiden til 8 timer, tar det 6-8 timer før slow cookern når opp til 94-98°C. Dette kan sammenlignes med “høy” som på en matlagingstid på 8 timer, allerede har kommet opp i makstemperaturen etter 2-4 timer.

🌡 Ved hvilken temperatur kokes/stekes maten?
Alle Crock Pots slow cookere når under matlagingen en makstemperatur på 94-08°C. Temperaturen stiger gradvis og overstiger aldri 100°C.

🤔 Hva betyr DuraCeramic?
DuraCeramic er Crock Pots egne non-stick belegg og den er giftfri! Den er både PTFE- og PFOA-fri. DuaCeramic grytene passer “vanlige” stekeplater, induksjon samt at de kan brukes i ovnen.

crock-pot.png

Crock-Pot

Crockpot er originalen når det gjelder slowcookere og uttrykket crock pot er nesten synonymt med ordet slowcooker. Det var en mann ved navn Irving Naxon som 1970 introduserte det som noen år senere ble kjent som  Crockpot. Det unike med en slowcooker er at man kan lage langsom mat uten at det tar lang tid. Gryten kan startes etter frokosten og når man kommer hjem fra jobben har man en ferdig festmåltid. Siden 70-tallet har Crockpot gjennomgått flere forbedringer. Den er i dag mye enklere å rengjøre, sikrere i bruk og det finnes flere størrelser å velge mellom.
 
Kjøp din Crockpot online hos Bakeren og Kokken for å få best mulig pris, den beste service og de smidigste leveringsbetingelser. En crockpot kan forenkle hverdagslivet ved å frigjøre masse tid men likevel likevel beholde en sunn kost.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker