GreenPan

GreenPan er et belgisk varemerke med  med internasjonalt renommé. De to barndomsvennene Jan Helskens og Wim De Veirman kom på ideen at de skulle lage stekepanner og kokekar med et nyttig keramisk belegg. Resultatet ble det keramiske non stick-belegget, Thermolon.

Men GreenPan er ikke bare nyttige kokekar og stekepanner, de er også i forkant når det gjelder teknisk utvikling. For oppfinnerne av den keramiske kategorien av kjøkkenredskaper går flott design og utmerket funksjonalitet hånd i hånd med nye innovasjoner. Et av deres mål er å tøye på grensene for den sunne teknikken.

GreenPan fortsetter sin visjon og har tatt utviklingen til neste nivå med sitt non stick-belegg, Infinity Professional. Takket være at overflaten er forsterket med  diamanter så er non stick-belegget et av de mest holdbare og riperesistente belegg på markedet. Noe som gjør at alle produkter med Infinity Professional-belegg klarer metallredskaper. Belegget har selvfølgelig samme sunne helsefordeler som det svært kvalitative   Thermolon-belegget.

Alle stekepanner, wokpanner, traktørpanner, kasseroller og gryter fra GreenPan passer på alle komfyrer og er ekstra varmeledende for å spare strøm.  Velg din GreenPan allerede i dag og bli imponert!