Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Stekepanner

 

Det skal være morsomt å lage mat, da blir resultatet så mye bedre! Ta matlagingsopplevelsen til nye høyder med en brukervennlig stekepanne. En skikkelig bra stekepanne som gir en unik smakskarakter til måltidene dine. Bakeren og Kokken tilbyr et bredt sortiment av stekepanner. Du kommer garantert til å finne en som passer deg og ditt kjøkken perfekt! Vi har blant annet Jamie Olivers fantastiske stekepanne fra Tefal.

Velg mellom alt fra lette stekepanner med en glatt overflate, til robuste og riflede panner. Og ikke nok med det, vi har også samlet flere nyttige steketilbehør som forhøyer både stemningen under matlagingen og smaksopplevelsen. Vi har blant annet en stekepanne av støpejern fra Le Creuset. Støpejern benytter seg av varmen optimalt, og fordeler den jevnt og effektivt. Dette betyr at man får det beste resultatet, samtidig som man faktisk sparer energi!

Hos oss finner du også flere stekepanner fra de mest profesjonelle varemerkene. Blant annet har vi stekepanner fra de Buyer, Demeyere, Eva Solo, Fiskars, Fissler og GreenPan. Her finner du også en stekepanne fra Bialetti som har et unikt keramisk belegg. De har en svært kraftig styrke, og tåler utrolig høye temperaturer!

 

VELG PANNEETTER MATERIALE

Støpejern - En venn for livet

Støpejernspannen blir bare bedre med tiden! En venn for livet som vil gi deg kjøkkenglede i mange år fremover. Den passer til mye og fungerer best hvis du steker i mye fett. Steker du kjøtt i den økes smakene takket være at støpejernet gir ut en liten, sunn mengde jern. Imidlertid kan ingredienser med høy syre få en litt ubehagelig smak av jern.

Støpejernspannen blir bare bedre med tiden! En venn for livet som vil gi deg kjøkkenglede i mange år fremover. Porene i overflaten lar fettet trenge og spre seg jevnt over bunnen, noe som gir en fin og jevn stekeoverflate! Et pluss er også at du kan bruke redskaper i alle materialer.

Ta vare på støpejernspannen

  • Vask opp for hånd i varmt vann (aldri vaskemiddel!) og tørk av.
  • Smør om nødvendig med fett.
  • Gi pannen nytt liv: Dekk bunnen med ca 5 mm grovt salt, legg pannen på komfyren på høy varme. La stå i ca 2 minutter og rist av og til. Saltet vil absorbere alt det forbrente fettet. Kast saltet og la pannen avkjøles før du steker det igjen. (For å steke inn: Dekk bunnen med olje og kjør på svak varme i en halv time. Hell av og tørk av med litt tørkepapir - klar!)

Karbonstål - Magisk matlaging

Karbonstål er omtrent som en blanding av teflon og støpejern – bra frigjøringsfunksjon som en teflonpanne, varer lenger og steker like bra som en støpejernspanne (selv om den er lettere i vekt). Holdbarheten er like god som støpejern - en karbonstålspanne står ved din side i lang tid! Det er mulig å steke i pannen uten å brenne den først - men den vil ikke være like god. Pannen vil bli mørkere og mørkere, det er non-stick-evnen som forbedres! Jo mer du bruker den, jo mindre fett må du ha i. Vær forsiktig med sure ingredienser, de kan slite overflaten du brant inn! Karbonstål reagerer raskt på varmeendringer, så hvis du vil ha kontroll over omeletten er dette pannen for deg.

Ta vare på karbonstålspannen

  • Stek inn pannen før du bruker den.
  • La alltid stekepannen avkjøles før du vasker den med varmt vann (unngå oppvaskmiddel).
  • Tørk stekepannen etter rengjøring slik at den ikke ruster.
  • Gi pannen nytt liv: Dekk bunnen med ca 5 mm grovt salt, sett pannen på komfyren på høy varme. La stå i ca 2 minutter og rist av og til. Saltet vil absorbere alt det forbrente fettet. Kast saltet og la pannen avkjøles før du steker den inn igjen. (For å steke inn: Dekk bunnen med olje og kjør på svak varme i en halv time. Hell av og tørk av med noe tørkepapir - klar!)

Rustfritt - Restaurantfavoritten

En panne i rustfritt stål har en enorm holdbarhet sammenlignet med belagte panner, og er mye brukt i restaurantkjøkken. Stålet har ingen åpne porer som betyr at ingen smak setter seg, men også at det ikke lagres noe fett i pannen, som i en støpejernspanne. Steker du ikke i fett, blir maten brent. Om man bruker en rustfri panne med rett teknikk, har den også en fascinerende non-stick-evne. Når du legger et stykke kjøtt i pannen, suger pannen seg fast til kjøttstykket - men slipper det når stekeflaten er fin og porene i råstoffet er lukket. I en belagt panne kan du jo røre rundt og vende kjøttstykket helt fritt. Derfor er det viktig å ha tålmodighet. En pannekake er litt vanskeligere å lage i en panne i rustfritt stål.

Psst! Se etter en panne i mange lag med en solid aluminiumskjerne for å få den beste varmefordelingen!

Ta vare på din rustfrie panne

  • Rengjør pannen umiddelbart etter bruk.
  • Kan vaskes for hånd, med vaskemiddel eller i oppvaskmaskin. (det anbefales imidlertid alltid å rengjøre for hånd).

Belagt - For en fin stekeflate

Stekepanner med non-stick-belegg har utrolig frigjøringsevne. Den veier generelt ikke så mye og er lett å håndtere. Imidlertid vil belegget naturlig slites etter en stund, uansett om du behandler pannen godt - ikke bruker metallredskaper osv. Så vær forberedt på å skifte ut pannen etter noen år.

Et keramisk belegg har nesten samme gode non-stick-evner, men kan også brukes ved høye temperaturer uten å skade belegget!

Ta vare på din belagte panne

  • La den avkjøle seg og vask for hånd med varmt vann og vaskemiddel.
  • Bruk ikke metallredskap eller kniv i pannen!
Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40