Georg Jensen

År 1904 startet den Danske sølvsmeden Georg Jensen, 1866 - 1935, sitt varemerke med filosofien å skape designgjenstander for alle og å forene skjønnhet med funksjon. Hans kunstnerlige passion og talent, samt hans evne til å oppdage og hjelpe begavede designere, fikk ham til å bygge en plattform hvor skapende talenter kunne utvikles og nå ut med sine verk.

I dag, mer enn 100 år senere, står Georg Jensen for høykvalitativt håndverk og tidløs estetikk. Med et produktutvalg som inneholder alt fra smykker og klokker til hjemmeinnredning og serviser har Georg Jensen noe for alle.

Georg Jensen bygger på flere felles verdivurderinger, som integritet, autentisitet og dansk design. Dette, i kombinasjon med en tydelig kobling til den nordiske og danske naturen der kjennetegn som den friske luften, det rene vannet og enkelheten er en felles nevner.

Georg Jensen har hatt mange fremgangsrike samarbeid med kjente designere som Sigvard Bernadotte, Constantin Wortmann, Helle Damkjær, Alfredo Häberli m.fl. Du finner disse kolleksjonene her hos oss på Bakeren og Kokken.