Microplane sitt rivjern ble fra begynnelsen laget som et verktøy, men ble tatt inn til kjøkkenet av en husmor som så potensialet i den. Fortsatt i dag er rivjern så kraftige at de kan rive opp tre og akkurat Master serien vant 2017 Red Dot Design Awards ogfinnes i mange profesjonelle kjøkken over hele verden.
En enkel serie som passer inn i alle type kjøkken. Her får du et ergonomisk soft grip håndtak som ligger godt i hånden og den sklisikre foten gjør jobben lettere.
Takket være den høye kvaliteten og de skarpe raspene er den rustfrie Professional serien et populært valg til mange kjøkken.
Behold den høye kvaliteten og den sklisikre foten, men legg til en touch med luksus med et håndtak i eksklusivt valnøtt!
Det kan være vanskelig å finne den riktige, så her kommer en rask forklaring på hva de ulike modellene er bra til!
Microplanes chillikvern gjør det enkelt å knuse tørket chilli til et herlig, aromatisk pulver som kan drysses over maten. Med en chillikvern som denne trenger du ikke ta på chillien når de knuses og kvernes. Med på kjøpet får du dessuten en pose med Spicebars økologiske Birds Eye-chillier (140.000 scoville).
Microplane begynte egentlig med å produsere trerasper til snekkere og tømmermenn. Men en dag i 1994 skulle en husmor fra Canada lage appelsinkake. Mektig frustrert over rivjernet sitt hentet hun isteden mannens treraspe, og oppdaget at den var det perfekte rivjernet!
Et Microplane-rivjern består av mange små barberbladskarpe kanter som er etset istedenfor utstikkende som på tradisjonell rivjern.
Skjæret blir dermed utrolig skarpt, og den kan lage fine snitt gjennom maten (eller treet) istedenfor å rive og slite: En idé som er patentert av Microplane.
Alle Microplane-rivjern er fremstilte for profesjonell bruk, og tåler selvsagt maskinvask.