Noe som er blitt svært populært nå for tiden, og en av de eldste konserveringsmetodene, er å røyke mat. Hos Bakeren og Kokken finner du det du trenger for å prøve det ut selv hjemme. Hos oss finner du blant annet Muurikka røykeboks. En røykeboks er perfekt til den som ønsker å røyke mindre saker som hvitløk, salt, habanero, flate fisker eller tynne kjøttbiter. Vi har også et flertall elektriske røykere å velge mellom. En elektrisk røyker er morsom og lett å bruke; det er bare fylle på med ditt favorittspon og sette i kontakten!
Du kan også velge å røyke med en Smoking Gun, eller Røykepistol som det heter på norsk. Når du røyker maten din med en røykepistol blir det en såkalt kaldrøyking. I en røykepistol legger du en nype spon i et hull. Etter det, så er det bare å tenne på sponet og sette igang vifta som leder inn røyken med en slange. Deretter legger man slangen i en bolle som er dekt med plastfolie. Når man har sluppet inn nok røyk i bollen, så dekker man til ordentlig. Nå skal råvarene bare stå å dra i røyken.