Farsdag

 
Vi har samlet en haug med perfekte gaver til å gi din far på farsdag. Gi ham den kniven, det forkleet eller  blenderen som han har ønsket å ha lenge. En gave som gjør at han kan utføre jobben enda bedre på  kjøkkenet enn før, uansett hvor godt han har utført det tidligere. På Bakeren og Kokken kan du bestille dine Farsdagsgaver uten å måtte bekymre deg. Vi har gode priser, rask levering og en generelt høy service.
 

10 gaveideer for farsdag

1. Sage The Oracle

Espressomaskin fra Sage har flere smarte funksjoner. Du kan selv velge om du vil at kverning av kaffebønner, stamping, dosering og melketeksturering skal skje automatisk eller med manuell håndtering. Med dobbelt varmeelement og trippel varmesystem i rustfritt stål kan du tilberede kaffe og melk samtidig med perfekt resultat hver gang.

2. Mareld Professional Stekpanna

En profesjonell stålpanne i rustfritt stål, laget av fem lag med stål som har absolutt fineste kvalitet. Konstruksjonen gjør at stekepannen jevnt fordeler varmen og at den beholder formen ved høye temperaturer. Marelds produkter er preget av de magiske og naturlige fargene på den svenske vestkysten.

3. Sage The Smoking Gun

Nå trenger du ikke lenger en stor og klumpete smoker for å røyke maten, med The Smoking Gun fra Sage kan du røyke all mat enkelt og smidig inne på kjøkkenet.

4. Imperia iPasta

Imperia Ipasta pastamaskin i forkrommet stål er presisjonsprodudert i Italia. Maskinen er robust og konstruert for å holde lenge.

5. Yaxell Ran

2-delsett bestående av en kokkekniv 20 cm og en allround kniv 12 cm. Både knivene har et vakkert damaskusmønster og håndtak i svart micarta.

6. Sage The Boss

Når det gjelder sunne blad kan det ofte føles som at man leter i en jungel. Man vet at de sunneste matvarene ofte er de vanskeligste for en blender.

7. Shefu Sous Vide

Sous vide bruker en teknikk der du vakuumpakker råvarene dine og siden tilbereder dem til perfeksjon - hver gang.

8. Georg Jensen JLE

En elegant flaskeåpner i aluminium fra Georg Jensen.

9. Philips Airfryer

Den unike teknologien i Philips frityr Airfryer gjør at du kan lage retter som vanligvis må tilsettes matfett på en mye sunnere måte.

10. Stelton EM77

Designet av den velkjente danske designeren Erik Magnussen allerede i 1977 og fortsatt like populær. Her i en stilig matt svart farge. 
 

Favoritter