Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Satake Hamburgerpresse

5 Les anmeldelser

Satake Outdoor® är en helt ny serie der mat tar med seg matlagingen ut. Ut til utekjøkkenet, campingplassen, i skogen eller på fjelltur. Vil du ha Smash Burgers? Ikke noe problem! Satake har tatt fram en kjøttpress som er perfekt for kjøtt og hamburgere. Til forskjell fra mange andre kjøttpresser, er denne helt flat på undersiden som er perfekt for smasburgere. Bakepapir eller smørpapir brukes mellom pressen og kjøttet, sånn at ingenting fester seg fast. 

Smash Burgers tips - Varm op en støpejernspanne eller et stekebord og legg på en rund, ukrydret ball av grovmalt storfekjøtt. Press med Satake Smash Burger Pressen med litt bakepapir mellom kjøttet og pressen. Ta i og flat ut burgerne helt. Deretter krydrer du rikelig med salt og pepper og lar undersiden av burderen "brenne seg fast" for en skikkelig god yte. Skrap den løs med en bra og tynn stekespade og snu den en gang. Krydre til på andre siden og stek den ferdig. Server den med en gang med litt ost på. Denne kjøttpressen i støpejern med brent trehåndtak passer også perfekt til annen mat.

Les mer

Satake Outdoor® är en helt ny serie der mat tar med seg matlagingen ut. Ut til utekjøkkenet, campingplassen, i skogen eller på fjelltur. Vil du ha Smash Burgers? Ikke noe problem! Satake har tatt fram en kjøttpress som er perfekt for kjøtt og hamburgere. Til forskjell fra mange andre kjøttpresser, er denne helt flat på undersiden som er perfekt for smasburgere. Bakepapir eller smørpapir brukes mellom pressen og kjøttet, sånn at ingenting fester seg fast. 

Smash Burgers tips - Varm op en støpejernspanne eller et stekebord og legg på en rund, ukrydret ball av grovmalt storfekjøtt. Press med Satake Smash Burger Pressen med litt bakepapir mellom kjøttet og pressen. Ta i og flat ut burgerne helt. Deretter krydrer du rikelig med salt og pepper og lar undersiden av burderen "brenne seg fast" for en skikkelig god yte. Skrap den løs med en bra og tynn stekespade og snu den en gang. Krydre til på andre siden og stek den ferdig. Server den med en gang med litt ost på. Denne kjøttpressen i støpejern med brent trehåndtak passer også perfekt til annen mat.

  • Perfekt for kjøtt og hamburgere
  • Flat underside
  • Laget av støpejern
Førpris 219 kr
189 kr
Utsolgt
Hamburgerpresse
Tåler oppvaskemaskin
Nei
Farge
Black
Høyde
8 cm.
Bredde
16 cm.
Merke
Satake
Dybde
16 cm.
Materiale
Støpejern
Type
Burgerform
Varenr
50552

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Hamburgerpresse

Del din mening om "Satake Hamburgerpresse"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker