Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Tid for tur!

Pakk veska og ta på varme klær – nå er det tid for tur! Maten smaker jo nesten alltid bedre utendørs, så her har vi samlet produkter som enten er bra når man skal ut på tur, lage mat i naturen eller som gjør forberedelsene enklere! Nederst på siden byr vi også på en enkel oppskrift på den klassiske piknik-retten «tunnbrödsrulle» (rullet lefse) som går å spise både kald og grillet.

Matboksene fra Klean Kanteen har smarte lokk som sørger for at ingenting lekker.

Minimax-egget fra Big Green Egg gjør det mulig å grille med kull i naturen!

Muurikkas allsidige stekeplate med ben fungerer utmerket til bruk over åpen ild.

Tips! Lag en sprø, gyllen toast på bålet ved hjelp av dette toastjernet fra Esschert!

Den perfekte måten for matlaging over åpen ild kommer fra Muurikka. Her får du en kaffekjele og en gryte i en smidig liten oppbevaringspose.

Smarte mattermoser fra Klean Kanteen holder varmen i kulden!

Med Muurikkas piknik i pose har du stekeplaten klar for åpen ild.

Tips! Ta med deg varm sjokolade, denne termosen holder den varm i 5 timer!

TRE TIPS TIL HYGGELIGE TURER MED BARN FRA PONTUS KARÉN

Start utflukten med noe å spise

Vi vet alle at sultne barn kan være noen av de lettest irriterte skapningene i verden. Så, start turen med noe lett å spise, gjerne noe de kan spise med fingrene!

Forbered så mye som mulig på forhånd

Å stå ute og diske opp en pannekakerøre tar tid og skaper oppvask. Sikkert litt stress og frustrasjon også. I tillegg blir det ganske tungvint å få med seg alt en trenger. Så, lag røren hjemme og pakk den med deg i en matermos!

Gulrotsuppe med stekt flatbrød og tyrkisk yoghurt

Her er en enkel måte å starte familieturen med litt god mat. Tips - Før du fyller termosen med suppe, hell oppi varmt vann i termosen og la det stå i par minutter. Slik blir termosen oppvarmet før suppen kommer oppi og vil dermed holde mye lenger på varmen.

OPPSKRIFT

Lefse med potetstomp og laks

8 stk. Lefsene går kjempefint å spise kalde, men prøv gjerne å pakke dem inn i folie og varme dem på grillen.

Du trenger 

  • Ca 400 g mandelpotet
  • 4 ss smør
  • 4 støtte enebær
  • 3/4 ts timian
  • Salt
  • Nymalt pepper
  • 150 g varmrøkt laksefilet
  • 1 dl strimlet purre
  • 1 finternet eple
  • 4 lefser

Gjør slik

  1. Vask poteten ren, behold skallet. Kok den myk i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og la stå til dampen er borte.
  2. Mos poteten grovt sammen med smør, enebær, timian, salt og pepper.
  3. Fordel potet og finfordelt laks på brødet. Dryss over purre og eple.
  4. Rull sammen til ruller fra langsiden. Del rullene på midten. Pakk inn i folie eller smørpapir.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker