Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Endelig er høsten og oktober her! Vi vil feire denne matsesongen med tilbud på mange utrolige merker
som vil hjelpe deg med å skape matglede på kjøkkenet ditt. Lag mat sammen, dekk bordet ekstra fint med
varmende stearinlys og servietter i høstfarger. Nyt lange kvelder rundt spisebordet sammen med dine nære
og kjære.

FESTLIGE TILBUD

*Tilbudene gjelder kun for produktene på denne kampanjesiden.

UTENDØRS FESTMÅLTID MED KOCKUMS JERNVERK

Ingen Oktoberfest uten herlig matlaging i ekte Oktoberfest-ånd! Vi har fått hjelp av Pontus Karén
(@pontus.karen på Instagram) som har kommet opp med to fantastiske oppskrifter som kan lages
utendørs. Samle familien eller vennene til en hyggelig stund blant høstløvet.

Tips! På bildene bruker Pontus produkter fra Kockums Jernverk, som du kan kjøpe til en knallpris!

Pølsemani over åpen ild

En garantert suksess under Oktoberfesten!

Du trenger

4 personer

  • 3 forskjellige pølsepakker
  • Ca 300g stekte poteter
  • 10 cocktailtomater
  • 2 ss syltet rødløk
  • 1 gul løk
  • Sprøstekt løk
  • Ca 4 ss majones
  • 3 ts pesto
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts tørket timian
  • Salt & pepper
  • Rapsolje til steking

Gjør følgende før du drar ut:

  1. Skjær potetene i grove biter.
  2. Del cocktailtomatene i 4 deler (senter og deretter midt på).
  3. Grovhakk løken.
  4. Bland det hele sammen med alle krydderne + salt, pepper og olje. Stek i ovnen på 220°C i ca. 20 minutter. La det avkjøles og pakk det med deg.
  5. Bland majones og pesto, smak til med pepper.

Når du kommer ut, gjør dette:

  1. Stek potetblandingen i en stekepanne slik at den får en fin farge.
  2. Del pølsene i to. Stek pølsene til de er varme. Tilsett så potetblandingen og "bygg et fjell".

Server alt som en sharing-platter på stekeplaten din. Tilbehør som surkål, kålpanne eller sylteagurk er alltid godt!

Kålpanne Deluxe

Det ultimate tilbehøret til din Oktoberfest!

Du trenger:

4 personer

  • En halv spetskål (fremre del).
  • 150 g Radicchio Rosso
  • 150 g napakål
  • Ca. 110 g tykke baconskiver
  • 1 stk Pak choy
  • Salt & pepper

Til pynt

  • Syltet rødløk
  • Sprøstekt løk
  • En fin klype hakket persille
  • Revet ost

Før du drar ut, gjør følgende:

  1. Skjær napakålen, radicchio og pak choyen i grove strimler.
  2. Del spetskålen på midten.

Når du kommer ut, gjør dette:

  1. Varm opp stekepannen (paiformen fra Kockums) med litt olje.
  2. Skjær opp baconet og stek til det har fått en fin farge, løft ut og legg til side.
  3. Stek spetskålen med den flate siden ned til den har fått en fin farge.
  4. Snu spetskålen og tilsett kålblandingen. Smak til med salt og pepper. Stek alt til kålblandingen har blitt myk.

Sett det på bordet og pynt med revet ost, syltet rødløk, sprøstekt løk og hakket persille. Server med dijonnaise - en vellykket saus til all slags kål!

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker