Emilia Nilsson har testet Satakes nye outdoor-produkter og tilberedt to herlige, pikante retter over åpen ild.
Nedenfor kan du se hvordan hun knuser en burger på det smarte stekebordet og lager en fyldig kjøttgryte i
en støpejernsgryte over bålet.
Oppskriftene finner du, som vanlig, nederst på siden.
Emilia lager en knust burger med ølkaramellisert løk og trøffelmajones på det nye stekebordet fra Satake.
Stekebordet har to sider, slik at du kan bruke det til å steke egg og bacon eller bake brød på den flate siden,
og grille på ribbede. Den flate siden har også en dreneringskanal, som hjelper tll at råvarene dine ikke blir
kokt i fett.
Denne saftige gryteretten av høyryggsbiff, røkt svinekam og rødvin er kokt i en solid støpejernsgryte fra
Satake. Den kan plasseres direkte i glødesengen eller henges i stativ. Ved hjelp av det smarte håndtaket
kan du enkelt løfte gryten vekk fra bålet med en sterk kjepp eller et par solide grillhansker.
med ølkaramellisert løk & trøffelmajones
Du trenger:
Ølkaramellisert løk
Trøffelmajones
Burgere
Gjør slik:
Ølkaramellisert løk
Trøffelmajones
Burgere
på høyryggsbiff, røkt økt svinekam & rødvin
Du trenger:
Flatbrød (6 stk)
Gjør slik:
Flatbrød