Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Emilia Nilsson har testet Satakes nye outdoor-produkter og tilberedt to herlige, pikante retter over åpen ild.
Nedenfor kan du se hvordan hun knuser en burger på det smarte stekebordet og lager en fyldig kjøttgryte i
en
støpejernsgryte over bålet.

Oppskriftene finner du, som vanlig, nederst på siden.

SMASHED BURGER

Emilia lager en knust burger med ølkaramellisert løk og trøffelmajones på det nye stekebordet fra Satake.
Stekebordet
har to sider, slik at du kan bruke det til å steke egg og bacon eller bake brød på den flate siden,
og grille på ribbede.
Den flate siden har også en dreneringskanal, som hjelper tll at råvarene dine ikke blir
kokt i fett.

SAFTIG KJØTTGRYTE MED FLATBRØD

Denne saftige gryteretten av høyryggsbiff, røkt svinekam og rødvin er kokt i en solid støpejernsgryte fra
Satake.
Den kan plasseres direkte i glødesengen eller henges i stativ. Ved hjelp av det smarte håndtaket
kan du enkelt løfte
gryten vekk fra bålet med en sterk kjepp eller et par solide grillhansker.

OPPSKRIFT

Knuste burgere

med ølkaramellisert løk & trøffelmajones

Du trenger:

Ølkaramellisert løk

  • 2 gule løk
  • Olje
  • Salt
  • 1 dl lettøl
  • 4 ss lyst brunt sukker

Trøffelmajones

  • 2 dl majones
  • 2 ss trøffelolje
  • Svart pepper
  • Salt

Burgere

  • 90 g kjøttdeig per burger, med ca 25% fett
  • Salt
  • Nykvernet sort pepper
  • Olje
  • 200 g bacon
  • Hamburgerbrød
  • 200 g ost, cheddar eller hvilken som helst ost
  • 1 tomat
  • Salatblad

Gjør slik:

Ølkaramellisert løk

  1. Skjær opp gul løk i skiver, hell det oppi en kjele med olje, tilsett salt og stek løken gyllen og myk.
  2. Tilsett øl og sukker og la det småkoke i ca 30 minutter. Men vær forsiktig at du ikke brenner det!

Trøffelmajones

  1. Rør sammen alle ingrediensene i majonesen og tilsett salt og pepper.

Burgere

  1. Form burgerne, tilsett salt og pepper og drypp over litt olje på begge sider av burgeren. Hell også litt olje på stekeoverflaten.
  2. Sett burgere og bacon på stekeplaten. Knus burgerne og stek dem slik at de får en fin overflate.
  3. Legg osten på toppen slik at den kan smelte.
  4. Legg brødene på varmen slik at de også blir varme.
  5. Skjær tomaten i skiver og sett burgeren sammen.
  6. Klikk på litt trøffelmajones, topp det med tomat, salat, burger, bacon og karamellisert løk. Spis og nyt det!

Saftig kjøttgryte

på høyryggsbiff, røkt økt svinekam & rødvin

Du trenger:

  • Olje
  • 1 kg biff i terninger (mørbrad, skulder, saltrull, ytterlår osv.), i terninger ca 2 x 2 cm
  • 2 gulrøtter, kuttet opp i skiver
  • 200 g sopp, i skiver
  • 2 stilker stangselleri
  • 1 paprika, i terninger
  • 200g røkt svinekam eller bacon
  • Salt
  • Nykvernet sort pepper
  • 2 gule løk, i terninger
  • 5 fedd hvitløk, hakket
  • 1 liter rødvin
  • 2 dl konsentrert hjemmelaget storfekraft (kan byttes ut med kjøpt, men da må du kontrollere saltet fordi den kjøpte er saltere enn den hjemmelagde)
  • 1 ss rosmarin
  • 1 ss timian
  • 1 ss paprikapulver
  • 2 ts spisskummen
  • 2 laurbærblad
  • 4 ss rødvinseddik

Flatbrød (6 stk)

  • 4 dl hvetemel spesialfullkorn
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts. salt
  • 50 g smør
  • 1 dl vann

Gjør slik:

  1. Varm opp en kjele, hell i olje og tilsett kjøttet. La kjøttet brunes langsomt til det får en fin overflate. Tilsett salt og pepper.
  2. Skjær opp gulrøtter, sopp, pastinakk, paprika og svinekam i skiver.
  3. Tilsett alt det i gryten og la det steke forsiktig.
  4. Hakk løk og hvitløk i terninger og tilsett det i gryten, sammen med de gule kantarellene.
  5. Tilsett rødvin, krydder, kraft og rødvinseddik.

Flatbrød

  1. Bland melet, bakepulver, salt og smør, helt til smøret er blandet inn i melblandingen. Hell i vannet og arbeid deigen sammen.
  2. Form 6 biter og flat dem ut til flatbrød. Ta på salt på den ene siden og stek dem på platen til de har fått en fin lys farge.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker