Ønsker du mørt og smakfullt kjøtt som aldri før, bør du gjøre bruk av en sous vide-stav fra Steba neste gang, du skal tilberede kjøtt. Med sous vide bevarer du råvarenes smak og vitaminer mere end noen annen metode til å tilberede kjøtt. SV 75 staven er vannresistent ifølge IPX 7, og den kan varme 20 liter vann opp til 56° C på sirka 45 min med avvikelse på maks. 0,1° C. Dessuten sirkulerer vannet med 12 liter i minuttet, og den har presis temperaturregulering opp til 90° C.
Sous vide-staven er plassbesparende, praktisk og funksjonell. Den kan brukes på hvilken som helst gryte eller lignende, som har en dybde på 15 cm eller mere.
Ønsker du mørt og smakfullt kjøtt som aldri før, bør du gjøre bruk av en sous vide-stav fra Steba neste gang, du skal tilberede kjøtt. Med sous vide bevarer du råvarenes smak og vitaminer mere end noen annen metode til å tilberede kjøtt. SV 75 staven er vannresistent ifølge IPX 7, og den kan varme 20 liter vann opp til 56° C på sirka 45 min med avvikelse på maks. 0,1° C. Dessuten sirkulerer vannet med 12 liter i minuttet, og den har presis temperaturregulering opp til 90° C.
Sous vide-staven er plassbesparende, praktisk og funksjonell. Den kan brukes på hvilken som helst gryte eller lignende, som har en dybde på 15 cm eller mere.