Høsten nærmer seg med stormskritt- vakre farger, tente lys og god mat fra naturens egne spiskammers.
Det betyr også at det er på høy tid å ta vare på sommerens frukt og bær. Spar helt enkelt en del av sommeren
som du kan nyte under høsten.Her har vi samlet alt du trenger for å lage egen saft, syltetøy eller juice, et
enkelt knep for å få med seg sommeren over til høsten.
Mandel og epler er en sikker kombinasjon. Denne festlige paien med mandelmasse er enkel å lykkes med.
10 porsjoner
Ovn: 175 grader°
Mazarinbunn
Fyllning
Dekorer med melis og server med pisket krem eller vaniljeis
Tips! Ett superenkelt og raskt måte å lage mazarinbunn er att dele marsipanen i små biter og mixe dem i en foodprocessor sammen med de øvrige ingrediensene.
Tips! Smaksett med noe du liker. Sitrus, ingefær, kanel eller vanilje og chili… Våg å teste!
2 porsjoner