Solid slakterpapir / stekepapir for å pakke inn større kjøttstykker, som for eksempel bryst, entrecote, ribbe, kylling eller fisk, for å beskytte det mot uttørking under langsteking og langkoking på lav varme.
Fordelen med et slikt slakterpapir fremfor folie er at papiret slipper ut varmen og forhindrer dermed at temperaturen stiger mens kjøttet kokes eller stekes på lav varme over lang tid. Jevn temperatur og god luftsirkulasjon er hemmelighetene bak den fine, knasende skorpen på kjøttet som mestere får til. Det gjør også at kjøttet "puster" bedre og dermed bevarer mørheten, i tillegg til at det absorberer litt av røyksmaken og godgjør seg til en uforglemmelig matopplevelse!
Papiret fra Kamado Sumo er ikke blitt vokset, det er ubleket og kan også, faktisk, brukes som en rustikk papirduk ved servering. Kartongen som stekepapiret kommer i har en skjærekant som gjør at du enkelt kan rive av så mye du trenger og spare resten til neste gang.
Solid slakterpapir / stekepapir for å pakke inn større kjøttstykker, som for eksempel bryst, entrecote, ribbe, kylling eller fisk, for å beskytte det mot uttørking under langsteking og langkoking på lav varme.
Fordelen med et slikt slakterpapir fremfor folie er at papiret slipper ut varmen og forhindrer dermed at temperaturen stiger mens kjøttet kokes eller stekes på lav varme over lang tid. Jevn temperatur og god luftsirkulasjon er hemmelighetene bak den fine, knasende skorpen på kjøttet som mestere får til. Det gjør også at kjøttet "puster" bedre og dermed bevarer mørheten, i tillegg til at det absorberer litt av røyksmaken og godgjør seg til en uforglemmelig matopplevelse!
Papiret fra Kamado Sumo er ikke blitt vokset, det er ubleket og kan også, faktisk, brukes som en rustikk papirduk ved servering. Kartongen som stekepapiret kommer i har en skjærekant som gjør at du enkelt kan rive av så mye du trenger og spare resten til neste gang.