Griller

Det er få ting som er så forknippet med sommeren som grill. Uten grilling er det ikke riktig sommer! Men vi på Bakeren og Kokken vil også gi de andre årstidene litt oppmerksomhet, som absolutt får for lite grill. Det går kjempefint å grille på vinteren også, iallefall hvis man har riktig grill.

Hvilken grill er best? Gassgrill, elgrill eller kullgrill? Valget er ikke lett og akkurat det kan vi nok ikke hjelpe deg med. Derimot har vi samlet noen gassgriller, kullgriller og elgriller som er skikkelig bra samt et stort sortiment av de beste grilltilbehørene på ett sted. Uansett hvilken type grill du er på jakt etter eller om du kun ønsker å fornye grillutstyret ditt kan du gjøre dette hos oss.

Vi har solide kullgriller, smarte kull- og gassgriller fra Landmann, klassiske griller fra Weber og flotte gassgriller fra Eva Solo. Vi har også røykgriller i sortimentet for den som ønsker å prøve noe nytt og spennende. Enten du foretrekker en gassgrill eller en kullgrill vil du sikkert finne din favoritt hos oss. Fra store griller til små portable griller.

Griller