Elsker du amerikansk barbecue og lukten av nygrillet mat? Ved hjelp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skape en autentisk grillopplevelse i din egen hage. Å bruke røykflis i ulike smaker er en spennende og deilig måte å ta grillingen til et nytt nivå, utvikle smakene på favorittrettene dine og prøve noe nytt. Et godt valg både for deg som er ny i grill- og røykeverdenen, og for deg som er vant til å være rundt bålet.
Holy Smoke BBQ Wood Chunks finnes i flere ulike tresorter som du kan bruke til å få frem ulike smaker og finne dine favoritter. Kirsebærtre og hyllebær gir en søt og litt fruktig smak som passer spesielt godt til fjærkre, fisk, storfekjøtt og svinekjøtt. Eple gir en mild og aromatisk smak som passer best til fisk, lam og svinekjøtt. Valnøtt og eik gir begge en intens og fyldig smak som passer godt til storfekjøtt, oksebryst, svinekjøtt og spare ribs.
Elsker du amerikansk barbecue og lukten av nygrillet mat? Ved hjelp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skape en autentisk grillopplevelse i din egen hage. Å bruke røykflis i ulike smaker er en spennende og deilig måte å ta grillingen til et nytt nivå, utvikle smakene på favorittrettene dine og prøve noe nytt. Et godt valg både for deg som er ny i grill- og røykeverdenen, og for deg som er vant til å være rundt bålet.
Holy Smoke BBQ Wood Chunks finnes i flere ulike tresorter som du kan bruke til å få frem ulike smaker og finne dine favoritter. Kirsebærtre og hyllebær gir en søt og litt fruktig smak som passer spesielt godt til fjærkre, fisk, storfekjøtt og svinekjøtt. Eple gir en mild og aromatisk smak som passer best til fisk, lam og svinekjøtt. Valnøtt og eik gir begge en intens og fyldig smak som passer godt til storfekjøtt, oksebryst, svinekjøtt og spare ribs.