Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Brød med yoghurt og honning

Brød med yoghurt og honning

Nybakt og saftig!
Visst er det herlig å blande en deig og deretter forme den til brød eller boller, uten å kna den! Brødene blir kjempesaftige, perfekt til frokost.

Fremgangsmåte:

  1. Smuldre gjæren i en bolle og tilsett vannet. Rør til gjæren er oppløst. Bland i yoghurt, honning, salt, grahamsmel og 1/3 av hvetemelet. La deigen heve i 30 minutter. Tilsett resten av hvetemelet og arbeid deigen godt i 10 minutter, gjerne i maskin. La deigen heve under håndkle i 2 timer.
  2. Form deigen til to avlange brød på et bakepapir. Deigen blir ganske løs og flyter utover litt. Hev brødene i 30 minutter.
  3. Pensle brødene med egg og dryss over valmuefrø. Stek brødene i 40-45 minutter.
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.