Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Brød med yoghurt og honning

Brød med yoghurt og honning

Nybakt og saftig!
Visst er det herlig å blande en deig og deretter forme den til brød eller boller, uten å kna den! Brødene blir kjempesaftige, perfekt til frokost.

Fremgangsmåte:

  1. Smuldre gjæren i en bolle og tilsett vannet. Rør til gjæren er oppløst. Bland i yoghurt, honning, salt, grahamsmel og 1/3 av hvetemelet. La deigen heve i 30 minutter. Tilsett resten av hvetemelet og arbeid deigen godt i 10 minutter, gjerne i maskin. La deigen heve under håndkle i 2 timer.
  2. Form deigen til to avlange brød på et bakepapir. Deigen blir ganske løs og flyter utover litt. Hev brødene i 30 minutter.
  3. Pensle brødene med egg og dryss over valmuefrø. Stek brødene i 40-45 minutter.
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker