Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Trendspaning

Nytt år - nye trender! Vi har spurt noen inspiratører om hva de tror kommer til å vokse fram
under året som kommer samt samlet sammen en haug med spennende nyheter å se fram mot.

LAGE MAT UTENDØRS

Vi tror att vi kommer til å fortsette med å treffes og lage mat utendørs også under våren. Hvorfor ikke ruste opp utekjøkkenet med en ny grill, terassevarmer eller pizzaovn? Nytt i sortimentet är OFYR. Grillene fra OFYR er noe aldeles ekstra - en helt ny måte å lage mat på utendørs!

Har du ikke hage selv, finnes det så klart alternativ for deg sånn at du også skal kunne være ute. Smarte saker for utflykten er blandt annet Opinel Nomad Matlagningssett og Muurikka Piknik i Pose.

Grilltønne fra Morsø

Fireglobe fra Eva Solo

PIZZA

Blir 2021 året du mestrer pizzateknikken? Vi har merket at det blir vanligere å lage hjemmelaget pizza og man vil gjerne få et perfekt resultat når man lager den italienske retten hjemme. Om du skal lage en pizza lik den vi er vant med, så er høy temperatur viktig. Invester i en pizzaovn - i sortimentet har vi både vedfyrte ovner for utekjøkkenet, portable ovner for utflykten og små smarte ovner til kjøkkenet. Nytt i sortimentet er Clementi - stilrene pizzaovner som passer för både brød- och pizzabakeren.

Om du av en eller annen grunn ikke vil ha en pizzaovn så finnes det et genialt alternativ - pizzasten eller pizzastål! Nytt i sortimentet er Gourmetstål som trender veldig akkurat nå!

Pizzaovner fra Clementi

Pizzastål fra Gourmetstål

HOLDBARHET

Det er mye som peker mot at vi blir mer og mer bevisste på hvordan vi lever. Spise vegetarisk og resirkulere er ting som har kommet fram på ordentlig under året.

  • Resirkulert materiale - Å ta vare på det vi har blir mer og mer vanlig. Global har blandt annet et skjærebrett laget av sukkerrør.
  • Premiummaterial - Vi ser at produkter i slitesterke materialer og livslang garanti vokser fram. Mindre slit og kast, mer kvalitet!
  • NYHET! Bokashi - Bøtter i resirkulert plast for å produsere din egen kompost som er fylt med næring! Bokashilaken som blir til under tiden i bøtten tapper man ut, sper på og bruker til gjødselvann.
  • Rösle - Premium-utstyret fra prisvinnende Rösle har 20 års garanti. 
  • Dampkoke - Når du dampkoker bevarer du vitaminer og får ut mer av råvarene! I vårt sortiment har vi en haug med ulike dampkokere. 
  • Sylte - Ta vare på frukt og bær som holder på å dårlige. Her finner du våra syltegryter.
  • KOMMER SNART! Iittala Alvar Aalto 1936 - 2021 lanserer Iittala en munnblåst spesialutgave av den kjente vasen - kun laget av resirkulert glass fra glassbruket i Finland. Fargene påvirkes av hvilken type glass som resirkuleres. 

DETTE KOMMER I 2021

Lilla nyheter fra Iittala

I år fyller Iittala 140 år og kommer med en limitert serie i fargen Ametist.

Kosta Boda lanserer jubileumskolleksjon

Kosta Bodas serie Château fyller 40 år og ferier med et fargesprakende jubileumsår. Eksklusivt!

Resirkulerte potter fra Rosendahl

I slutten av februar kommer disse skjønnhetene in på vårt lager. Inspirerte av de geometriske formene og linjene i den kjente Grand Cru-serien og laget i 100% recycled PET.

Kullstålskniver og personlige håndtak

Vi ser att kullstålskniver blir mer og mer populære. Kniver av kullstål har personlighet, er lette å vedlikeholde og kan slipes veldig skarpe. Dessuten ser vi at håndtak i ulike farger og former kommer til å komme. Så du kan gjøre kjøkkenet ditt enda mer personlig!

Kosta Boda lanserer kolleksjonen Kappa

Sammen med Mimmi Blomqvist presenterer Kosta Boda i år kolleksjonen Kappa - to vaser av resirkulert glass. Vasene er munnblåste i form og har fått navnet sitt fra "boblen" som heller over formens kant ved produksjonen.

INSPIRATØRENE SPÅR FRAMTIDIGE TRENDER

Vi har spurt tre eksperter innen sine områder (mat/drikke, helse og baking) hva de tror kommer til å bli en trend i 2021.

Mat/drikke: Johannes Örnemark (@ornemarksmat)

Driver instagramkontoen @ornermarksmat der han lager og inspirerer til mat/drikke fra alle verdens hjørner og har råvarer i fokus. Kanskje du så ha på tv når han var med på Sveriges Mesterkokk 2020?

  1. Veganer - Ut i fra rådende Covid-19 sitasjon og miljødebatt finnes det gode argument for at vegan/vegetarian-trenden kommer til å holde også i år. Dette er utrolig positivt for den svenske matkulturen som er oppbygd på kjøtt og poteter. Man kan forvente seg nye og spennende oppskrifter og råvarer.
  2. Bevisste kjøttvalg - Mestepasten er forstass kjøttetere til tross for trenden over. Jeg tror mindsettet "mindre, men bedre kjøtt" kommer til å bli enda mer vanlig. Mer nærprodusert, fler mathaller, kvalitetsstempler og graderinger på kjøtter og møringsmetoder hjemme. Det er noen eksempler på hva som kommer til å blir mer og mer aktuelt.
  3. Presentasjon - Sosiale medier har økt sine krav på både restauranter og hjemmekokkene å lage enda vakrere måltid. Vakre måltider er det som sprer seg. Denne trenden står jeg virkelig bak ettersom man spiser med alle sanser. På tale om hjemmekokker, hjemmebaren kommer nok definitivt til å bli en trend.
  4. Egenprodusert - Manga har hatt mer fritid den seneste tiden og har behøvt sysselsetting hjemme. Det har gjort at mange har prøvd seg på å gro egne grønnsaker for første gang. Jeg tror mange kommer tilbake til våren 2021 med enda flere idèer og mer grønne fingre.
  5. Flamme & røyk - Er delvis partisk i denne trenden ettersom jeg elskar både flamme og røyk. Kanskje det er ønsketenking, men jeg tror at vi får se disse elementene både oftere og i nye former.
  6. Air fryer - Mitt siste kjøp til maskinparken er en Hamilton Beach Air Fryer. En teknikk som er både smart, nyttigt & enkel å bruke. Utviklingen innen fryers har tatt nye steg og den føles høyt aktuell nå, kanskje årets julegave 2021?

Helse: Cecilia Folkesson (@ceciliafolkesson)

Er en helseinspiratør, lisensert kostrådgiver med sansen for økologisk og naturlig mat. Driver bloggen ceciliafolkesson.se der hun byr på sine beste oppskrifter og inspirerer til trening, naturlig skjønnhet og helse.

  1. Næringstett og boostende mat - Vi tenker mindre på kalorier og mer på næringstett og sunn mat. Vi vil spise mat som booster immunforsvaret og velger gjerne mat med probiotika for en bedre tarmhelse.
  2. Mer mat ute - Nå når vi ikke reiser like mye og befinner oss mer eller mindre hjemme, kommer vi til å spise og lage mer mat utendørs sammen med familien.
  3. Mer grønt - Flere velger å spise mere vegetarisk og vegansk. Vi kommer mest sannsynlig til å se enda mer av dette både i kjøl- og frysedisken i 2021.

Baking: Frida Svanberg (@fridasvegobak)

Driver bakebloggen fridasvegobak.se der hun inspirerer til å spise mer plantebasert kost. Der deler hun med seg av sine oppskrifter på veganske bakster og enkel hverdagsmat for hele familien, helt grønt!

  1. Vegansk baking kommer til å vokse enda mer nesta år. Vi blir mer bevisste og med tanke på pandemien er vi mer rastløse og ønsker gjerne og utfordre oss selv. Jag har selv merket at interesset har økt markant de siste månedene!
  2. Moderne klassikere tror jag vi kommer til å se mye av dette året. Morsomme kombinasjoner mellom smaker og utseende. Noe jeg selv kommer til å lage er en punchrullekake, en ganske stor punchrulle man skjærer i porsjonsbiter, akkurat som en rullekake!
  3. Dekorasjon! Jag tror at vi kommer til å dekorere mer og gjøre bakstene fine å se på. Bunkre med tyller, sprøyteposer, blomster og herlige fargeskalaer, nå skal vi lære oss å bake fint!

FILTRER PRODUKTENE ETTER TREND

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker