Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

 

En samling med kjøkkenkniver er ikke komplett om man ikke har en trancherkniv - eller oppskjæringskniv som det også kalles. Det finnes naturligvis ingen lignende kniv på kjøkkenet som kan tranchere som en trancherkniv. Men hva betyr egentlig tranchere? 

Å tranchere er å skjære opp et stykke kjøtt, en kylling eller en stek før den skal serveres. Tranchering er en helt vesentlig del av tilberedningen og serveringen av nesten alle typer kjøtt. En god trancherkniv kommer utvilsomt til å gjøre hele kjøttopplevelsen bedre. Noen ganger vil man ha tynne skiver, som med en juleskinke. Og i blant vil man ha jevne, centimetertykke skiver som med en plankestek. Uansett hvordan man vil ha kjøttet sitt, så kommer en god trancherkniv - eller oppskjæringskniv til å utføre oppgaven elegant. Man kan også bruke en tranchergaffel, eller en stekegaffel for å holde fast steken eller skinken slik at du lettere kan skjære med trancherkniven din. 

Hos Bakeren og Kokken har vi trancherkniver av skikkelig god kvalitet. I vårt sortiment kan du velge mellom mange forskjellige trancherkniver og oppskjæringskniver for å finne den som passer akkurat deg best. Fra de beste knivprodusentene som finnes, både japanske og vestlige.

 

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker