Tefals Ingenio-kolleksjon omfatter stekepanner og kasseroller av topp kvalitet for både profesjonelle og private kjøkken. Stekepannene og kasserollene har ikke fast håndtak, men et avtakbart håndtak som kan brukes på alle kokekarene. Det er enkelt å bruke på koketoppen, i stekeovnen og deretter enkelt å oppbevare i kjøleskapet. Det avtakbare håndtaket gjør også at pannene tar minimalt med plass, ettersom de kan stables inni hverandre i kjøkkenskapet.
Velg riktig stekepanne i henhold til ingrediensen du skal tilberede!
En stekepanne i rustfritt stål gir en perfekt stekeflate og krever høy varme, noe som er ideelt for kjøtt og fjærkre. Den fordeler også varmen jevnt og effektivt, men bare når den er skikkelig varm. Det beste resultatet får du ved å tilsette rikelig med matfett i pannen, varme den opp og deretter senke varmen. Rustfritt stål er også svært varmebestandig, noe som gjør at pannen holder lenger. Matvarer som fisk, tofu og egg kan imidlertid lett feste seg eller falle fra hverandre ved høy varme, så det kan være lurt å unngå panner i rustfritt stål til disse matvarene.
En stekepanne med keramisk belegg reduserer risikoen for at maten brenner seg fast, for eksempel på fisk eller grønnsaker. Keramiske panner er svært slitesterke og gir dessuten en fin stekeflate med minimalt med fett.
Non-stick-stekepanner er belagt slik at maten ikke fester seg til pannen. De er perfekte til å steke amerikanske pannekaker uten å tilsette matfett, noe som gir pannekakene en silkemyk overflate. De er også ypperlige til å steke ømfintlig mat som egg eller fisk, da de gjør det enkelt å snu maten uten at den går i stykker eller fester seg. De er også nyttige for sunnere matlaging uten olje eller smør.
Tefals profesjonelle Ingenio-kolleksjon omfatter stekepanner og kasseroller i toppklasse for både profesjonelle
og private kjøkken. Stekepannene og kasserollene er designet med et avtakbart håndtak i Tefals patenterte design,
slik at de kan brukes både på koketoppen og i ovnen. På denne måten fungerer de som gryterett, stekeform
og kasserolle - alt i ett! Kolleksjonen sparer deg også for oppbevaringsplass ettersom de kan stables.
4 porsjoner
Tefals produkter følger med i tiden og trendene. Passer inn i livet ditt og hjemmet ditt.
Tefal utvikler og produserer sine egne kokekarbelegg.
I 1954 ville den franske ingeniøren og fiskeren Marc Gregorie forhindre at hans fiskeredskaper i glassfiber satte seg fast i hverandre under støpeprosessen og brukte da PTFE. Inspirert av dette foreslo hans hustru at de skulle prøve PTFE i stekepannen for å forhindre at maten satte seg fast. Slipp-lett belegget ble oppfunnet av Tefal.