Vi har over 300 forskjellige stekepanner i sortimentet.
I en hel jungel av stekepanner kan det være vanskelig å vite hvilken man skal kjøpe.
Vi tror at alle trenger minst 2 stekepanner. En for høy varme, f.eks. støpejern eller stål samt en for lav varme, som f.eks. en belagt panne.  
Det kan også være en fordel at de 2 pannene har forskjellige størrelser, en som er noe mindre og en som er litt større.
 

Belagde

Enkle å bruke og rengjøre

Belagte stekepanner med nonstick-belegg er solide allroundpanner som er meget enkle å vedlikeholde og rengjøre. Maten setter seg heller ikke fast eller brennes like lett i en belagt stekepanne. Belagte stekepanner passer best til steking av matvarer som skal tilberedes ved lav temperatur uten stekefett.

Støpejern

Støpejernspanne - stekepannen som bare blir bedre med tiden!

En venn for livet som vil gi deg kjøkkenglede i mange år. Støpejern utnytter varmen optimalt og fordeler den jevnt og effektivt. Det vil si att man får topp resultat samtidig som man sparer strøm. 

Karbonstål

Det er noe magisk med karbonstål..!
 
Det er ikke bare det rustikke utseendet, håndverket med sjel og sjarm - det er hele opplevelsen av å steke i en karbonstålpanne som lokker. Du får akkurat samme fantastiske varmespredning som i en støpejernspanne slik at du kan stole på at du steker ved riktig temperatur.  

Rustfrie

Alle kokkers favoritt! 
 
I en rustfri stekepanne kan du bruke alle typer av redskaper og den er ikke spesielt følsom for riper. Med lang livstid og utmerkede stekeegenskaper finner man ofte rustfrie stekepanner på restaurantkjøkken. Rustfrie stekepanner finnes med ulike antall lag stål, men generelt kan man si at varmespredningen er bedre enn i de fleste belagte panner – men de er litt vanskeligere å vedlikeholde.