Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Nydelig oppdekket mat på et piknikteppe smaker alltid ekstra godt. Uansett om du dekker opp til
piknik i den egne hagen, på stranden eller på en av Norges alle idylliske perler vil sommeren bli enda
bedre med en piknikkurv full av masse godt.

UTVALGTE FAVORITTER

Stelton To Go Click Termoskopp

Den kan drikkes fra alle retninger, er lett å åpne og lukke med en hånd og har en termosfunksjon som gjør den egnet for både varme og kalde drikker. Dette to-go-kruset er et must for de som ønsker å nyte favorittdrikken mens de er på farten.

Akkurat nå - 225 kr - Ord. pris 282 kr

Muurikka Kjølebag

Denne kjølebagen er utstyrt med innvendige lommer som rommer kjøleelementer, slik at du enkelt kan holde mat og drikke avkjølt i flere timer. Med denne kan du være sikker på at mat og drikke holder seg kaldt i opptil 12 timer eller varmt i ca. 6 timer.

Akkurat nå - 349 kr - Ord. pris 437 kr

Juna Outdoor Terrace pledd

Kvalitetspledd fra Juna med et vakkert vevd mønster. Terrace-pleddet er perfekt for å sitte utendørs og nyte de solfylte dagene. Pleddet er laget av GRS-sertifisert resirkulert materiale. Pleddet kan vaskes ved 30°.

Akkurat nå - 495 kr - Ord. pris 595 kr

PAKK FOR PIKNIK

Tips til piknik

  1. Velg mat som fungerer like bra varm som kald! Enda bedre blir det hvis det går å spise uten bestikk, eller om man ikke må legge opp maten på en spesiell måte. Kalde smoothies eller varme supper oppbevares perfekt i en termos.
  2. Husk våtservietter. Uansett om det er matsøl, pollenangrep eller om du bare har blitt skitten på hendene vil våtservietter redde situasjonen. 
  3. Fyll kjølebagen med noen kjøleelementer for å holde maten og væsken kald og frisk.
  4. Ta gjerne med en kortstokk eller et mindre reisespill. Eller hvorfor ikke arrangere en egen spørrekonkurranse som dere kan spille når dere har spist? Ta med et ekstra skjærebrett i plast for å få et stødig underlag.

Fang solnedgangen!

En romantisk piknik er en perfekt start på sommeren. Men hva skal man egentlig servere? Her synes vi at man skal satse på kvalitet i stedet for kvantitet. Glem en haug brødskiver med ost og ferdigkjøpte pastasalater. Piknik er jo egentlig perfekt for fingermat og hva kan være bedre enn å dekke opp en spansk tapas i solnedgangen?
 
Start med noe boblende å drikke og jordbær, dekk deretter opp oppskjær, nybakt surdeigsbrød, kjeks, gode oster, melon, druer og hjemmelaget grønn salat. Avslutt med god konfekt!

OPPSKRIFTER

Wraps med egg & krabbe

Du trenger

4 stk

  • 5 egg
  • 1 ss chiliflakes
  • 2 ss rapsolje
  • 200 gr krabbekjøtt
  • 1 sitron
  • 3 ss olivenolje
  • Salt, pepper
  • 250 gr perletomater
  • 1 bunt dill

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og chiliflakes.
  2. Varm opp oljen i en teflonstekepanne. Hell i eggeblandingen så det blir et tynt lag og stek en tynn omelettpannekake.
  3. Snu den etter 3 minutter og stek den gylden på den andre siden. Stek fire pannekaker.
  4. Legg krabbekjøttet i en skål. Press over sitronsaft og rør inn olivenolje, salt og pepper.  
  5. Skyll tomatene og del dem i fire. Hakk dillen fint. Bland tomater og dill med krabbekjøttet. Fordel blandingen på pannekakene og rull dem sammen.

 Tortilla med avokado, hummus & feta

Du trenger

8 stk
  • 1 boks kikerter
  • 1 ts salt
  • 1 lime
  • 1 ss tahini
  • 1 ts spiskummen
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss olivenolje
  • 4 tortillabrød
  • 2 avokado
  • 100 gr fetaost
  • 1 sitron
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 1 ss chiliflakes

Surdeigsbaguetter med linfrø

Du trenger

6 baguetter

Fordeig

  • 600 gr (6 dl) vann
  • 200 gr (2 dl) rugsurdeig
  • Ev 6 gr (1/8 pakke) gjær
  • 200 gr (drøyt 3 dl) hvetemel

Brøddeig

  • 120 gr (2 dl) hele linfrø
  • 15 gr (1/2 dl) hvetekli
  • 18 gr (1 ss) salt
  • 580 gr (9 1/2 dl) hvetemel

Slik gjør du

  1. Visp sammen fordeigen i en stor bolle, dekk den med plast og la den stå i romstemperatur i 5–6 timer eller natten over.
  2. Bland i linfrø, hvetekli, salt og resten av melet i fordeigen. Legg plast over bollen igjen og la deigen heve i 2 timer.
  3. Sett ovnen på 250°. Løsne deigen fra bollens kanter med en slikkepott og legg den på et melet bakebord. Snu forsiktig rundt deigen med en deigskrape så at den blir melet på begge sider. Del deigen i 12 deler. Tvinn sammen to og to til 6 baguetter og legg dem på en plate med bakepapir eller på et baguettebrett. Stek dem umiddelbart i cirka 20 minutter.
  4. Avkjøl brødene på rist uten bakeduk og frys inn det som ikke blir spist i løpet av et døgn.  
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker