Utendørs – året rundt – privat og profesjonelt
OFYR er designet for øyeblikk av fellesskap. Konseptet ble først introdusert i Nederland i 2015 og selges nå i mer enn 80 land. Ideen bak OFYR oppstod fra grunnleggerens ønske om å forvandle utendørs matlaging fra en ensom aktivitet til en sosial opplevelse. Enkelheten, allsidigheten og designet skaper sammen en helt ny måte å lage mat og samles utendørs på. OFYRs allsidighet kommer til uttrykk gjennom de mange tilberedningsmulighetene. Alt fra å grille fersk røye eller steke hjemmelagde hamburgere på stekeplaten, til å lage risotto i wokpannen, helsteke på grillspyd eller varme gløgg om vinteren. OFYR passer overalt og fungerer som et naturlig samlingspunkt året rundt. Det er ikke bare privatpersoner som elsker OFYR – restauranter, hoteller og konferanseanlegg bruker OFYR for å skape en unik atmosfære, komme nærmere gjestene og tilby en matopplevelse utenom det vanlige. Kokkene elsker dens allsidighet, og den fungerer like godt til små, intime arrangementer som til store festivaler og eventer.