Med et nytt år kommer masser av ny energi og motivasjon. Det er også en perfekt anledning å love seg selv å bli
en enda bedre hjemmekokk og finne mer glede på kjøkkenet. Kanskje er det tid for å lære seg alt om trenden sous vide?
Finn ut hvilke vinglass som passer til hvilke druer? Eller lære seg mer om kniver og finne en ny beste venn på kjøkkenet.
Her har vi samlet guider og eksperttips som hjelper deg besvare masser av spørsmål innenfor kjøkkenets kunst.
Å kombinere et aktivt liv med en matlagning som er både sunn, god og laget fra grunnen er ikke enkelt alle ganger. Men slow cookeren gjør det mulig! Kanskje høres pulled pork eller chilli kjent ut? Det er perfekte matretter til å gjøre i en slow cooker. Det finnes så mye mer å oppdage, bare fantasien setter grenser. Og best av alt – å lage mye mat på samme gang er økonomisk, en perfekt løsning for deg som vil lage alle ukens matpakker eller har en stor familie.
Har man en gang spist fersk pasta er det vanskelig å gå tilbake til den tørkede. Med en pastamaskin fikser du biffen, eller spaghettin, på no time! Mange tror at det er vanskelig og slitsomt å lage egen pasta, men det er morsomt, enkelt og deilig! Dessuten har du peiling på hva pastaen inneholder og kan legge til de smakene du liker best!
For å lage sous vide trenger du en sous vide-stav, en vakuumpakker og en stor kasserolle. Du må vakuumpakke for å beskytte råvarene fra vannet, samtidig som det hjelper til for å beholde den naturlige smaken og næringen. Tilberedningstiden blir litt lenger enn ved tradisjonell tilberedning, men resultatet er vert å vente på! Råvaren beholder både næring og smak på en helt annen måte – kjøtt og fisk blir mørere og grønnsaker får en perfekt spenst og beholder sine fine farger.