Hos Bakeren og Kokken finner du flere forskjellige kjøttklubber og biffbankere. En kjøtthammer er perfekt å bruke når du skal ha kjøttet ditt både flatt og mørt. Vi har blant annet en solid biffklubbe av aluminium med treskaft.
Med en kjøttbanker er det lett for deg å banke ut kjøtt som er seigt. Når du banker ut kjøtt med en kjøttklubbe, blir det betydelig mørere! Når du skal lage en schnitzel er det veldig viktig å ha det rette verktøyet slik at du får kjøttet tynt nok. Da trenger du en solid kjøttklubbe med nagler. Når kjøttet har blitt litt mykere og gitt etter, kan du fortsette med å forsiktig banke over kjøttet.
Her finner du også en bifføks. Du finner flere modeller av kjøttøkser, og vi har blant annet en solid biffbolt fra Skeppshult. Denne kraftige biffbolten er veldig tung med sine 1,6 kilo - for at du skal få det aller beste resultatet. Biffbolten er laget av solid støpejern.