Flott og unikt rivjern fra Microplanes Master-serie. Rivjernet er utstyrt med en medium flens og er det eneste i Masterserien, som har et toveisskjær. Det sylskarpe toveisskjæret er laget i fotoetset stål, som bevarer smak og aroma i dine råvarer. Skjæret blir ikke sløvt og formår å skjære i steden for å flå, som stansede rivjern gjør. Matlagingen blir langt enklere og morsommere med et Microplane Master rivjern. Den sklisikre foten og det ergonomiske grepet gjør rivjernet lett å arbeide med. Håndtaket er laget i eksklusivt valnøttre.
Egentlig var rivejernet fra Microplane et snekkerverktøy, da en canadisk husmor fant verktøyet til mannen sin, og fant ut, at det var like effektivt på kjøkkenet. Skjærene på Microplanes rivjern er stadig så skarpe at de kan rive tre. Master-seriens design vant i 2017 Red Dot Design Awards. Der er ingen tvivl om, at Microplanes rivjern er de foretrukne blant profesjonelle kokker i hele verden. Medium flens rivjernet er perfekt til parmesanost, sjokolade, løk, eple, gulrøtter og kål.
Flott og unikt rivjern fra Microplanes Master-serie. Rivjernet er utstyrt med en medium flens og er det eneste i Masterserien, som har et toveisskjær. Det sylskarpe toveisskjæret er laget i fotoetset stål, som bevarer smak og aroma i dine råvarer. Skjæret blir ikke sløvt og formår å skjære i steden for å flå, som stansede rivjern gjør. Matlagingen blir langt enklere og morsommere med et Microplane Master rivjern. Den sklisikre foten og det ergonomiske grepet gjør rivjernet lett å arbeide med. Håndtaket er laget i eksklusivt valnøttre.
Egentlig var rivejernet fra Microplane et snekkerverktøy, da en canadisk husmor fant verktøyet til mannen sin, og fant ut, at det var like effektivt på kjøkkenet. Skjærene på Microplanes rivjern er stadig så skarpe at de kan rive tre. Master-seriens design vant i 2017 Red Dot Design Awards. Der er ingen tvivl om, at Microplanes rivjern er de foretrukne blant profesjonelle kokker i hele verden. Medium flens rivjernet er perfekt til parmesanost, sjokolade, løk, eple, gulrøtter og kål.