En sprø pizzabunn med sprø og varm ost er helt fantastisk, uansett om den kommer fra grillen, ovnen eller restauranten. En god pizza kan være mange ting, mens et bra pizzahjul alltid er bra av de samme tre grunnene. Bladet skal være skarpt, skaftet skal være behagelig å holde på sånn at man kan trykke til og skjære igjennom den sprøe bunnen og det skal være lett å skylle av og gjøre rent etter bruk. Det klassiske pizzahjulet fra Gourmetstål kan krysse av for alle tre. Hva mer kan man ønske seg? Det burde være svensk håntverk og et vinklet design som gjør det lettere å skjære. Det var vist fem grunner til at vi har med en formidabel pizzaskjærer å gjøre, men hvem teller?
En sprø pizzabunn med sprø og varm ost er helt fantastisk, uansett om den kommer fra grillen, ovnen eller restauranten. En god pizza kan være mange ting, mens et bra pizzahjul alltid er bra av de samme tre grunnene. Bladet skal være skarpt, skaftet skal være behagelig å holde på sånn at man kan trykke til og skjære igjennom den sprøe bunnen og det skal være lett å skylle av og gjøre rent etter bruk. Det klassiske pizzahjulet fra Gourmetstål kan krysse av for alle tre. Hva mer kan man ønske seg? Det burde være svensk håntverk og et vinklet design som gjør det lettere å skjære. Det var vist fem grunner til at vi har med en formidabel pizzaskjærer å gjøre, men hvem teller?