Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Tellier Kålhøvel (Krauthobel) 60 x 23 x 5 cm

3.7 Les anmeldelser
En klassisk tysk krauthobel til å høvle kål til surkål.

Fremstilt av bøk og laminat. Tre kraftige rustfrie kniver skjærer kålhodet raskt og effektivt til strimler. 

 

Kan brukes til alle typer tette kålhoder.

 

Mål: 60 x 23 x 5 cm.

 

Oppskrift på hjemmelaget surkål:

 

Strimlet hvitkål sjokkes med grovt salt slik at den væsker seg.  Dofilus (Cultura) hjelper til med å syrne kålen. En rustfri bøtte eller stor bolle og en potetmoser er gode redskaper. Oppskriften går veldig fint å fordoble. 

 

Dette trengs til 4-5 liter surkål:
2 kg hvitkål
2 spiseskjeer grovt salt
2 spiseskjeer Dofilus (Cultura).

 

Dette gjør du:

 

Kløv kålhodet. Skjær vekk stammen og striml kålen fint. Legg litt av kålen i en bøtte, og strø over litt av saltet. Mos med for eksempel en potetmoser slik at kålen væsker seg litt. Legg på ytterligere litt kål og salt, og mos. Repeter helt til all kål og salt er ferdigmost. Over det siste laget med kål heller du Dofilus (Cultura). Legg en tallerken og en viss tyngde oppå slik at væsken dekker kålen. Om ikke, så tilsett litt saltet vann.
La kålen stå i romtemperatur ca to uker. Sjekk av og til at væsken fortsatt dekker kålen. Om det har dannet seg et lag med hvitt mugg tas det øverste laget vekk.
Etter ca to uker er gjæringsprosessen ferdig, og holder seg da ca én måned i kjøleskap. 

Les mer
En klassisk tysk krauthobel til å høvle kål til surkål.

Fremstilt av bøk og laminat. Tre kraftige rustfrie kniver skjærer kålhodet raskt og effektivt til strimler. 

 

Kan brukes til alle typer tette kålhoder.

 

Mål: 60 x 23 x 5 cm.

 

Oppskrift på hjemmelaget surkål:

 

Strimlet hvitkål sjokkes med grovt salt slik at den væsker seg.  Dofilus (Cultura) hjelper til med å syrne kålen. En rustfri bøtte eller stor bolle og en potetmoser er gode redskaper. Oppskriften går veldig fint å fordoble. 

 

Dette trengs til 4-5 liter surkål:
2 kg hvitkål
2 spiseskjeer grovt salt
2 spiseskjeer Dofilus (Cultura).

 

Dette gjør du:

 

Kløv kålhodet. Skjær vekk stammen og striml kålen fint. Legg litt av kålen i en bøtte, og strø over litt av saltet. Mos med for eksempel en potetmoser slik at kålen væsker seg litt. Legg på ytterligere litt kål og salt, og mos. Repeter helt til all kål og salt er ferdigmost. Over det siste laget med kål heller du Dofilus (Cultura). Legg en tallerken og en viss tyngde oppå slik at væsken dekker kålen. Om ikke, så tilsett litt saltet vann.
La kålen stå i romtemperatur ca to uker. Sjekk av og til at væsken fortsatt dekker kålen. Om det har dannet seg et lag med hvitt mugg tas det øverste laget vekk.
Etter ca to uker er gjæringsprosessen ferdig, og holder seg da ca én måned i kjøleskap. 

1 863 kr
Utsolgt
Høyde
5 cm.
Bredde
23 cm.
Lengde
60 cm.
Merke
Tellier
Type
Kålhøvel
Materiale
Tre og laminat
Varenr
37912

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Kålhøvel (Krauthobel) 60 x 23 x 5 cm

Del din mening om "Tellier Kålhøvel (Krauthobel) 60 x 23 x 5 cm"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker