For de som er dyktige på kjøkkenet og i baren, er håndlykten et viktig verktøy. I så fall er du sannsynligvis ute etter en brenner som er effektiv, som når høye temperaturer og som er trygg. Svaret staves Sievert Powerjet. Det er mye som er sant om denne brenneren. Brukervennligheten, stilig design med ergonomisk håndtak, det faktum at du kan lage ulike alternativer ved å bytte munnstykke og kanskje fremfor alt den høye kvaliteten.
Med Powerjet kan du gjøre alt fra flambering, karamellisering til grilling og soting av ingrediensene dine. Ja, for mange matlagingsentusiaster er det et mye brukt verktøy på kjøkkenet. Som nevnt før kan du variere munnstykket på Powerjet og bytte til den brenneren som passer best til det du skal lage mat. Det gjør den unik.
Skal du lage retter som krever høyere temperaturer er Powerjet perfekt! Den har en moderne forbrenningsteknologi som i kombinasjon med den unike gassblandingen gir ekstra høy effekt på flammen. Med tanke på dens allsidighet og gode effekt kan Powerjet til en viss grad erstatte komfyr og grill.
Egentlig kan brenneren brukes til alle måltidets retter. Sot forretten, grill hovedretten, karamelliser desserten og hvorfor ikke sette den siste touchen på drinken? Men mulighetene stopper ikke der. Ikke glem å også tenne lysene på spisebordet eller bålet senere i stua.
Powerjet er rett og slett den kraftigste og mest effektive gassbrenneren på markedet! Leveres sammen med syklonbrenner og Sievert ultragass.
Skroll ned for å lese flere tips når du bruker Sievert Powerjet.
For de som er dyktige på kjøkkenet og i baren, er håndlykten et viktig verktøy. I så fall er du sannsynligvis ute etter en brenner som er effektiv, som når høye temperaturer og som er trygg. Svaret staves Sievert Powerjet. Det er mye som er sant om denne brenneren. Brukervennligheten, stilig design med ergonomisk håndtak, det faktum at du kan lage ulike alternativer ved å bytte munnstykke og kanskje fremfor alt den høye kvaliteten.
Med Powerjet kan du gjøre alt fra flambering, karamellisering til grilling og soting av ingrediensene dine. Ja, for mange matlagingsentusiaster er det et mye brukt verktøy på kjøkkenet. Som nevnt før kan du variere munnstykket på Powerjet og bytte til den brenneren som passer best til det du skal lage mat. Det gjør den unik.
Skal du lage retter som krever høyere temperaturer er Powerjet perfekt! Den har en moderne forbrenningsteknologi som i kombinasjon med den unike gassblandingen gir ekstra høy effekt på flammen. Med tanke på dens allsidighet og gode effekt kan Powerjet til en viss grad erstatte komfyr og grill.
Egentlig kan brenneren brukes til alle måltidets retter. Sot forretten, grill hovedretten, karamelliser desserten og hvorfor ikke sette den siste touchen på drinken? Men mulighetene stopper ikke der. Ikke glem å også tenne lysene på spisebordet eller bålet senere i stua.
Powerjet er rett og slett den kraftigste og mest effektive gassbrenneren på markedet! Leveres sammen med syklonbrenner og Sievert ultragass.
Skroll ned for å lese flere tips når du bruker Sievert Powerjet.
Håndbrennere er en effektiv metode som raskt gir maten en fin overflate (kan gjøres på bare et par sekunder).
Når du skal sote eller grille råvaren, er det spesielt to ting du bør tenke på. Den første er å bruke svært lite eller inget fett. Det andre er at det kreves veldig høye temperaturer. Dette løser du enkelt med Powerjet, og det er effektivt slik at du raskt kan oppnå resultater. Så får du eksperimentere hvilken avstand som er best mellom det som skal tilberedes og håndbrenneren. Det er forskjellig avhengig av råvarene. Det er morsomt å eksperimentere for å finne den rette og få frem tekstur og fremheve smakene.
Generelt gir brenning på nær avstand en tynn overflate med mye smak og sterk farge. Mens det motsatte gjelder hvis du i stedet holder brenneren et stykke fra råvaren. Da tar det lengre tid å "tilberede" men varmen trenger dypere inn og det skapes en tykkere overflate og du får en veldig god tekstur.
Marinerer du kjøtt med en marinade som inneholder sukker eller honning? Da kan du bruke håndbrenneren til å legge til en annen smaksdimensjon. Sukkeret blir karamellisert og resultatet vil smake slik vi kjenner det – utrolig godt!
Ikke glem grønnsakene! Å gi grønnsakene en fin overflate med en gassbrenner er et relativt enkelt triks å bruke og et som løfter hele retten.
PRODUKTFAKTA
Gassblandingen har et flammepunkt på 2100°C
Utstyrt med selvlukkende ventil
Munnstykket er en syklonbrenner