Flame Boy kom på markedet høsten 2011.
Brenneren er fremstilt av melamin, og er enkel i bruk med vanlig lightergass. Flammen reguleres mellom 10-25 mm, og settes automatisk i låst modus ved avstengning. Én fylling med butangass er vanligvis nok til 30-40 minutter. Flammens makstemperatur er ca 1300°C.
Brukes til brenning av matretter, for eksempel sotet laks og skåldede tomater/paprikaer, og desserter ved eksempelvis karamellisering, crème brûlée og crema catalana.
Svart brenner i melamin.
Flammen reguleres mellom 10-25 mm.
Høyde 14,5 cm.
Makstemperaturen er ca 1300°C.
Flame Boy kom på markedet høsten 2011.
Brenneren er fremstilt av melamin, og er enkel i bruk med vanlig lightergass. Flammen reguleres mellom 10-25 mm, og settes automatisk i låst modus ved avstengning. Én fylling med butangass er vanligvis nok til 30-40 minutter. Flammens makstemperatur er ca 1300°C.
Brukes til brenning av matretter, for eksempel sotet laks og skåldede tomater/paprikaer, og desserter ved eksempelvis karamellisering, crème brûlée og crema catalana.
Svart brenner i melamin.
Flammen reguleres mellom 10-25 mm.
Høyde 14,5 cm.
Makstemperaturen er ca 1300°C.