Gå inn i en ny verden i denne fine, nye kokeboken fra Ooni. Å lage mat med flammer og utendørs matlaging er fokuset i boken. Cooking with Fire er skrevet av Kristian Tapaninaho og Darina Garland, medstiftere av Ooni. Inspirasjonen har forfatterne funnet i Finland, London og Skottland - på steder de selv har bodd og jobbet. Oppskriftene er egnet til matlaging med flammer, uansett om det er i egen hage, campingplass eller på stranden.
Det er stort fokus på pizza i kokeboken, ettersom det er kjernen hos Ooni. Det er en hel guide til det mest vesentlige ved å lage pizza i napolitansk stil, slik at du kan slå deg løs. Kapittelet etter, handler om fersk fisk fra havet og grønnsaker direkte fra hagen - som de gjerne gjør i Finland. Det er også fokus på Londons street food inspirerte retter og sist men ikke minst, retter inspirert av Skottlands frie natur. Boken er skrevet på engelsk.
Gå inn i en ny verden i denne fine, nye kokeboken fra Ooni. Å lage mat med flammer og utendørs matlaging er fokuset i boken. Cooking with Fire er skrevet av Kristian Tapaninaho og Darina Garland, medstiftere av Ooni. Inspirasjonen har forfatterne funnet i Finland, London og Skottland - på steder de selv har bodd og jobbet. Oppskriftene er egnet til matlaging med flammer, uansett om det er i egen hage, campingplass eller på stranden.
Det er stort fokus på pizza i kokeboken, ettersom det er kjernen hos Ooni. Det er en hel guide til det mest vesentlige ved å lage pizza i napolitansk stil, slik at du kan slå deg løs. Kapittelet etter, handler om fersk fisk fra havet og grønnsaker direkte fra hagen - som de gjerne gjør i Finland. Det er også fokus på Londons street food inspirerte retter og sist men ikke minst, retter inspirert av Skottlands frie natur. Boken er skrevet på engelsk.