Carl Victor lokk i støpejern. Dette støpejernslokket gir utmerket matlaging, optimal varmeledning og en slitesterk overflate som vil vare livet ut. Den naturlige non-stick-effekten som dannes over tid er uten noe kjemisk belegg og er derfor verdsatt av kokker over hele verden. Støpejernsprodukter fra Carl Victor kan brukes på alle typer varmekilder inkludert åpen ild. Dette støpejernslokket kan også brukes i ovnen.
Carl Victor står for svensk kunnskap og design, produsert i et topp moderne støperi. Hvert Carl Victor-produkt er laget for hånd og deretter brent inn med vegetabilsk olje, noe som gjør dem klare til umiddelbar bruk.
Lokket kan brukes på en rekke Carl Victor-produkter:
– Støpejernsgryte C4000I
– Støpejernsgryte C4000G
– Støpejerns traktorkjele D25W
– Støpejerns traktorkjele D25S
Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernspannen din for å ha den i generasjoner.
Carl Victor lokk i støpejern. Dette støpejernslokket gir utmerket matlaging, optimal varmeledning og en slitesterk overflate som vil vare livet ut. Den naturlige non-stick-effekten som dannes over tid er uten noe kjemisk belegg og er derfor verdsatt av kokker over hele verden. Støpejernsprodukter fra Carl Victor kan brukes på alle typer varmekilder inkludert åpen ild. Dette støpejernslokket kan også brukes i ovnen.
Carl Victor står for svensk kunnskap og design, produsert i et topp moderne støperi. Hvert Carl Victor-produkt er laget for hånd og deretter brent inn med vegetabilsk olje, noe som gjør dem klare til umiddelbar bruk.
Lokket kan brukes på en rekke Carl Victor-produkter:
– Støpejernsgryte C4000I
– Støpejernsgryte C4000G
– Støpejerns traktorkjele D25W
– Støpejerns traktorkjele D25S
Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernspannen din for å ha den i generasjoner.
Vedlikehold:
Støpejern er et natur- og miljøprodukt som krever lett stell uten kjemikalier (vaskemiddler). Etter bruk skal de kun vaskes med varmt vann og oppvaskbørste, for ikke å ødelegge det naturlige "Non-stick" belegget. Du behøver ikke å skrubbe den renere enn det den blir av varmt vann.
Hvis den stelles på riktig måte (ikke i oppvaskmaskin) vil den vare i generasjoner og bare bli bedre for hver gang. Ikke la mat ligge i pannen etter at du er ferdig og heller ikke la den stå våt eller fuktig, fordi støpejernet kan begynne å ruste.