Tilberedning med sous vide vil gjøre maten mere mør, smakfull og bare lekker. Ved bruk av sous vide langtidspocherer man den rå fødevaren ved lav temperatur, og det beste resultatet oppnås, når ingrediensene er vakuumforseglede. Premium Easy vakuumpakkeren fra Witt styres manuelt, hvilket gjør den ideell spesielt til marinert kjøtt, da væsken ikke ødelegger sveisingen.
Dessuten kan du forlenge fødevarenes holdbarhet ved å vakuumpakke dem. Oppnå smakfulle resultater, som kan sammenlignes med restaurantopplevelser ved å putte kjøtt, marinader og krydder i en vakuumpose. Forsegl den og tilbered den i sous vide. Forseglingstiden er cirka alt mellom 6-20 sekunder, og med Witt Premium Easy får du den best mulige sveisingen, så du trygt kan tilberede i sous vide uten frykt for, at vann trenger inn til maten.
Tilberedning med sous vide vil gjøre maten mere mør, smakfull og bare lekker. Ved bruk av sous vide langtidspocherer man den rå fødevaren ved lav temperatur, og det beste resultatet oppnås, når ingrediensene er vakuumforseglede. Premium Easy vakuumpakkeren fra Witt styres manuelt, hvilket gjør den ideell spesielt til marinert kjøtt, da væsken ikke ødelegger sveisingen.
Dessuten kan du forlenge fødevarenes holdbarhet ved å vakuumpakke dem. Oppnå smakfulle resultater, som kan sammenlignes med restaurantopplevelser ved å putte kjøtt, marinader og krydder i en vakuumpose. Forsegl den og tilbered den i sous vide. Forseglingstiden er cirka alt mellom 6-20 sekunder, og med Witt Premium Easy får du den best mulige sveisingen, så du trygt kan tilberede i sous vide uten frykt for, at vann trenger inn til maten.