CS1394 er en vakuum maskin fra det tyske varemerket Caso. Vakuumering av mat gjør at man kan bevare maten lengre, både i fryseren og kjøleskapet. Når man pakker inn kjøtt i vakuum, åpnes porene i kjøttet som gjør at marinering får et bedre resultat. Maskinen kan lage vakuumpakker som er opp til 30 cm brede, uansett lengde og har et pumpevolum på 12 L/min samt vakuum på maks -0,8 bar (90%). CS1394 har også automatisk forsegling, men man kan også forsegle manuelt og den har to sveisetråder. Selve vakuumkammeret kan man ta ut for rengjøring og den har en variabel vakuumstyrke, men kan kan også stille inn vakuuminnpakking av tørre og fuktige matvarer. Medfølgende tilbehør: 1 x Caso folieruller 22 x 300 cm, 1 x Caso folieruller 28 x 300 cm og en vakuumslange for å vakuumpakke bokser eller beholdere.
CS1394 er en vakuum maskin fra det tyske varemerket Caso. Vakuumering av mat gjør at man kan bevare maten lengre, både i fryseren og kjøleskapet. Når man pakker inn kjøtt i vakuum, åpnes porene i kjøttet som gjør at marinering får et bedre resultat. Maskinen kan lage vakuumpakker som er opp til 30 cm brede, uansett lengde og har et pumpevolum på 12 L/min samt vakuum på maks -0,8 bar (90%). CS1394 har også automatisk forsegling, men man kan også forsegle manuelt og den har to sveisetråder. Selve vakuumkammeret kan man ta ut for rengjøring og den har en variabel vakuumstyrke, men kan kan også stille inn vakuuminnpakking av tørre og fuktige matvarer. Medfølgende tilbehør: 1 x Caso folieruller 22 x 300 cm, 1 x Caso folieruller 28 x 300 cm og en vakuumslange for å vakuumpakke bokser eller beholdere.